torsdag, april 24, 2008

Blivande pysselrum

Mitt pysselrum börjar ta form! Sambon är därinne och borrar och har sig för tillfället. Bordet är på plats, nu är det lite hyllor som åker upp. Ska köpa på mig fler hyllor också. Lite djupare varianter. Men det känns skitkul! Snart kan jag börja flytta in i skrubben och det kommer inte ligga en massa junk framme på matsalsbordet. Bara att slå igen dörren så syns det inte något mer. Hehe.

Just my kind of life. Syns det inte så finns det inte. ;)

Men jag misstänker att det kommer ta ett bra tag innan jag fått allt som jag ska ha det. Må köpa en bunt med lådor med så att junket inte syns SÅ väl. Det är ju inte tanken att ALLT pyssel ska ligga framme samtidigt. Tanken. Just det.

Det är lika säkert som att Dolly Parton sover på rygg som att det kommer ta mig tjgo minuter innan det ser ut som Hiroshima därinne. Men vad gör man då? Just det! Slår igen dörren. Lovely!

Nä, nu ska jag hoppa in i Volvon och hämta ett recept på Afrikansk Pepparsoppa. Sjukt god. Och nyttig! Stark utav helvete. Det är så att det vresnkes baka örstola. Om ni hajjar. Ja, släkten gör ju det, det vet jag ju. ;)

Tjing!

3 kommentarer:

Liza sa...

Jaaa, jag begrip!
:-)

Så där stark så kistan slår ett par frivolter då antar jag?? *hugga*

Lillpiga sa...

Japp, det är gröndjävligt starkt. Men svingott! :)

marica sa...

Lyx lyx med ett litet pysselrum =)
Du får ju lägga ut bilder sen så man får se =)
KRAM