torsdag, april 03, 2008

Cyberpyssel

Jag har scrappat ikväll! :) Haft ett mini-cyberpyssel med DrAnnika och Liza. Svängde ihop en 12:a på bara 1,5 timme. Snacka om snabbscrappa. Hehe. Jag som brukar få värka fram dem. Den här sket jag fram. Haha. Ni fattar när ni ser den men jag kan inte visa förrän i maj eftersom den ska skickas in till en tävling. Jag vet, det kommer inte resultera i något men det är kul att ställa upp ändå.

Nu ser matsalsbordet ut som sju svåra år igen. Vad har jag använt tro? Primablommor, pincett, skalpell, fotofix, tre papper, band, stickles - två sorter, tre brads, en journalingruta, en penna och chalk. Inte mycket alls alltså. Men lika förbannat så är det så stökigt att man kan tro att vi har dagis här på dagarna. Nu måste jag dessutom packa ner alltihop för jag ska ju på pysselträff på lördag. Jisses.

Jag har ju en vän, ovan nämda Annika. Hon har flyttat till England och tyckte visst att hon inte behövde få med sig allt pyssel utan bestämde sig för att skänka det mot fraktkostnaden till bättre behövanden. Nämligen undertecknad. En hel flyttkartong med pyssel. För only the bargin-price 380 riksdaler. Behöver jag nämna att jag är glad? Eller, jag är inte glad. Jag är ÖVERLYCKLIG!!! Med lite flax och fet-tur så kommer lådan redan imorgon och då får jag ännu mer att kånka på till träffen. Och det gör jag med glädje. Min norrländska rygg pallar mycket. Man skulle kunna tro att det är jag som är Heidi. Heidi Andersson, armbryterskan. Nästan. Men det är ju inte riktigt sant, jag är ju inte gift med Björn Ferry.

Sakta men säkert får vi ordning i vardagsrummet. Dock så har käre sambon legat sjuk i veckan så han har bara velat ha horistontal läge, förståeligt, och då har jag med blivit lat. Men på söndag, då ska det pimpas. Vill köpa nya gardiner med men jag har inte hittat några jag gillar. Får leta vidare helt enkelt. Skulle vilja haft lime eller cerise, luftiga. Inga panelisar den här gången.

Imorgon är det underbara fredag. Ska bli så skönt! Dock blir det ju ingen sovmorgon på lördag eftersom pysselträffen börjar nio på morgonen men vad fasen. Man ska ju göra ngt skoj iaf. På söndag kan man ju sova ut.

Pratar med syrran på msn parallellt med att jag skriver här nu. Hon kan inte uppdatera sin blogg eftersom hon inte har något att säga. Så här skrev hon:


Liza säger (23:18):
kan väl fan inte prata bara gallimatias??


Nähä, det kan man inte. Men då vete fanken vad jag har min blogg till. För det är då ypperligt sällan det står något av vikt i den (Eller jo, jag gör ju inget annat än att tjatar om min vikt.) och mest är det gallimatias jag skriver. Så vad är då tanken med min blogg? Hhhmm... Tja, jag verkar gilla att förnedra mig inför folk, fläka ut mitt liv och visa upp mig. Exhibitionist? Va? Tror ni? Nja...på mina villkor isåfall. ;)

Eller är jag bara för feG för att kontakta Moore, Café, Slitz och Playboy? Eller är jag bara för feT? En kombination. Och en stooor skopa självbevarelsedrift. Och självdistans. Haha.

Nä, om man skulle ta och samla ihop fläsket och valrossa sig in i sängen? Sambon kanske vill att jag kör mitt Sea Lion-nummer? Nä just ja, han är sjuk och sover i gästrummet. Då får jag väl nöja mig med en bok istället då.

Vobbel.

(Kolla, nu tjatas det om vikt igen. Av vikt.)

4 kommentarer:

Liza sa...

Jag är grymt sugen på att åka upp , men NEJ jag ska INTE åka upp. Hade det vart en tvådagars hade det varit en annan sak, men endagars. Nix pix hallonmix. Vet ju hur sjukt trött jag blir när jag är på såna. Bakis brukar jag vara med. Hmm...

Lillpiga sa...

Äh, det är ju det som är bra med endagars. Man håller på länge och SEN kan man supa och inte vara bakis på träff dagen efter. :D

Kom hiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!

Liza sa...

Nä, en annan gång kommer jag som skjuten ur en kanon! Men inte denna. (grinarliteändåfastdetärsjälvvalt)

Lillpiga sa...

Äh, sluta tjut och kom hit!!!!!!!! Jag bjussar på vin. :D