tisdag, december 08, 2009

Säger som syrran...

...vart tar dagarna vägen? Det är full rulle hela tiden så livet bara sveper förbi i en helt galen hastighet. Det är så mycket jag vill hinna och nu börjar det bli småpanik. Men det ska nog lösa sig till slut. :)

Jag har pysslat en hel massa på slutet men inget jag kan visa upp ännu då en del är beställningar och en del är till tävlingar. Dock så kommer ni bli nerlusade med pysselbilder vad det lider. :)

I helgen var jag hos Jeanette i Åkersberga och pysslade. Mattias var ju på herrmiddag i Stockholm så vi lämnade Vittra på pensionat och drog till Hufvudstaden. Mattias köpte en ny GPS för pengarna han fick av min mamma i present, den förra stals tyvärr så det var till att handla nytt. Dock så har jag upptäckt att jag BORDE nog lätta på gasen lite, GPS:en hinner inte med när jag kör inne i stan. Den är konstant sen... ;) Alla idioter runt omkring stressar ju upp en så in i bomben så man beter sig som värsta stockholmaren. Man varvar vid rödljus, gasar på som en demon och ligger i arslet på den framför. Det luktar brända lameller lång väg när man slirar på kopplingen och man har ont i halsen av allt skrikande på de dårarna som är runt omkring en. "Men gååååå då får f*n!" "Men kööööööööööööör!" "Men är du helt dj*kla CP, så där kan du ju inte köra!" "Hallååååå, jag KÖR här!"

Dessutom, på vår GPS så kan man välja mellan tre olika rutter när man knappar in en destination. Eftersom den är sprillans så har jag inte hunnit plugga in mig på den och kunde således inte kolla HUR rutterna gick. Fine, jag tar en av de två som är identiska vad gäller avstånd och tid. (Kortast OCH snabbast givetvis.) Men skojar du eller? Där står man vid Globen och tänker, ja men klart att jag blir guidad via huvudlederna. Mmm...säkert...där kommer jag burnande genom Slussen, Skeppsbron (nära en hjärnblödning här), Norrmalm och Östermalm. Förbaskat också, vad vann jag på det? Inte ett skit. Förutom att man fick åka över fashionabla Stureplan då...

Hos Tettiz var det pyssel på hög nivå. Jag lyckades klämma ur mig två layouter, två kort, en tändsticksask, tre tags och en altrad burk mellan 13 på lördagen och 14 på söndagen. Stina kom över på kvällskvisten och satt med oss fram till två, vi körde vidare en timme till men sedan slog John Blund till. Eftersom vi delat på lite starkvinsglögg och ett par flaskor Cava så kände jag att man kanske borde försöka få sig lite sömn med. Dock hittade jag en alldeles för bra bok (Demonernas Fjäll, nummer 41 i Sagan om Isfolket) så jag släckte inte förrän fem på morgonen. Om jag läst den? Oh ja, flera gånger dessutom. Men alla som är Isfolket-knarkare vet vad jag pratar om. ;) Dessutom kom världens finaste Anna-Carin förbi en sväng med så jag fick krama henna lite också. :)

Skickade ett sms till Mattias vid ett-snåret på söndagen och frågade om han levde. Fick svaret: "Nej, stendöd. När kommer du och räddar mig?" Hehe...flinade lite i mjugg och sa att han fick nog vackert vänta en stund. ;) Plockade upp honom i Bromma hos Erik och Anna innan vi styrde kosan söderut på E20 för att hämta upp Vittra, pizza och sedan hem till soffan. Tydligen hade herrmiddagen blivit så lyckad så att Mattias inte minns något efter klockan halv ett, ett. Han höll ut länge ändå kan man tycka, det har hänt att minnet försvunnit vid sjudraget också. ;)

Igår så blev det bara lite slappande i soffan till en rulle och reprisen på Robinson. Ikväll är det träning, ska klippa Mattias och sedan pyssla lite. Imorgon ska jag på tjejmingel i Lokomotivet med Anna. Titta på en del utställare och höra ett föredrag av Amelia Adamo. På torsdag är det pysseldags igen och på fredag blir det nog Västerås. På lördag ska vi till Uppsala, till RoggAnn. :) Fullt upp!

I love my life.

2 kommentarer:

Susanne sa...

Haha, du låter precis som jag när jag kör bil :)

Särskilt irriterande är det när GPSrösten säger 2sväng vänster NU" när man redan passerat avfarten/korsningen!

Det låter som om ni hade det väldigt mysigt och Tettiz! Finns det verklingen INGA bilder vi nyfikna läsare kan få se :( Näää, jag är inte aaaalls avundsjuk, om jag inte varit bortrest, hade ni hittat mig i trädgår´n fönstertittandes!

Malin ~ Lillpiga sa...

Jo, jag kanske kan skramla fram en eller annan bild. ;)