fredag, januari 08, 2010

Äntligen!

Åh nej tänker ni, häxan är tillbaka! Och äntligen tänker jag, Let's Dance är här! Då får jag en anledning att vara bitsk, kritiserande och vara i mitt rätta element. Bara allmänt elak. Eller hur?

Jag ska försöka mig på en liten resumé av kvällens dansare. Eller dansare..ja, ni fattar...

1. Stefan Sauk - hade sett fram emot en riktig mansgris, så som han är när han är bäst på film. Men nja, han var lite för mesig för min smak men det kan nog ändras med tiden ju mer kritik han får av fjollan Irving. Och han kanske hinner gå ner lite i vikt med så att den turkosa kroppsstrumpan till skjorta passar lite bättre.

2. Victoria Svensson - Oh my God. En riktig butch som ska dansa en sensuell vals. Hhmm...var väl kanske inte kvällens bästa men inte det sämsta heller. Om man drar ut spettet någon kört upp där bak på henne så kan det nog bli ganska bra. Ser fram emot när hon ska ha kort klänning och visa sina hjulbenta fotbollsspelarben.

3. Mattias Andreasson - Oh la la! Vilken liten goding! Säsongens stora begivenhet på snygghetsmarknaden. Han är lirar i samma liga som Erik Grönwall. (Alltså små, söta, unga killar från TV4). Så där toksöt att man åker på en sockerkick och rätar på sig i soffan. Hur han dansade? det såg jag aldrig...

4. Molly Sandén - Molly who? Tror det var här jag dog av småflicksfnittret och flamset och gick ut för en cigg.

5. Willy Bygg-gubbe - Har han ens ett efternamn? Hur som helst så sa Mattias INNAN David kläckte skämtet att: Vad fan, det är ju Iprenmannen! Och han dansade ungefär som man skulle tänka sig att den gubben skulle göra med. Den där arsel-klappningen? Vad fan var det?

6. Elin Klinga - "Nää...jag är iiingen latte-tjejjjjj!" Nä sure...får se vad som händer men klockrona stannade av tristess. Och var var hon egentligen? Fanns det verkligen någon bakom den där toksprayade luggen?

7. Peter Wahlbeck - Kvällens mest bakåtlutande. I övrigt rätt ok, så länge han håller truten stängd. Det är något med den mannen som ger mig kalla kårar.

8. Gudrun Schyman - Säsongens Grand Old Lady. Dock rätt ok att dansa, schyssta spiror och jag HOPPAS att de släpper feministtjafset nu så att hon inte ska stå med en klack på sin partner hela programserien. Det var kul ett program, no more.

9. Marcus Birro - Bloggarnas manliga bitterf*tta. Dock lite mindre vass när han lagt sponken på hyllan. Good for him. I övrigt en rätt fin vals och han har lite schyssta punchliners efteråt med.

10. Claudia Galla - Såg bra nog bitchig och het ut men var lite för mesig,. Fram för mer elakhet i nästa dans. Åtminstone om hon fortsätter med rockig outlet. Men jag blir så nervös på de där spetstopparna, jag väntar bara på en riktigt nip-slip.

11. Idol- Rabih - Kunde inte TV4 hittat NÅGON annan? Var det så lite folk som ville ställa upp att de fick plocka han? Men visst, kan han visa framöver att han kan dansa så fine. Så länge han inte ska "sjunga" så. Åker han ut till veckan så grinar inte jag.

12. Agneta Sjödin - Så var hon tillbaka. Gaperskan från TV4. Som hon stått och skrikit i TV sedan tidernas begynnelse. Tur i Kärlek, Gladiatorerna och Fångarna på Fortet. Plus Let's Dance. När hon hade dansat (rätt OK faktiskt) så var det nästan så att hon högg mikrifonen ur händerna på Jessica och tog över. Helt upptagen av sin egen situation.


Bäst ikväll på att dansa: Mattias, Agneta och Birro

Sämst ikväll på att dansa: Iprenmannen

Reflektion: Om jag vore med, då skulle jag sopa banan med de andra. Utan att träna.

Så där, det var kvällens högst objektiva och opartiska recension.

6 kommentarer:

Liza sa...

Jag såg ju bara lite, men Iprenmannen - då skrattade jag helt galet mycket! Han är rätt så kul och kan få vara kvar ett tag för underhållningsvärdet.:D!

Anonym sa...

ha ha du är underbar...Anna

Erica sa...

Tack Malin, jag hade ju inte kunnat sagt det bättre själr. Mnja, jag hade nog varit lite snällare mot Sauk, men så blir jag ju lite till mig i trasorna när jag ser den mannen... Nu ser jag fram emot kommande recensioner, då går det bra att dessutom missa ett avsnitt, bara du ser och skriver!

Malin ~ Lillpiga sa...

Liza: Mja....han var lite FÖR medeveten om att han var usel. Ut med huvudvärken!

Anna: Tack sweetheart!

Erica: Sauk kan behöva tuktas lite. ;) Så du menar att jag ska sitta och tjata om det här i tolv fredagar framöver? Shit!

Tettiz sa...

Du är så bra att jag läser din blogg TROTS att du skriver om Let's Dance... ;)

Malin ~ Lillpiga sa...

Jeanette: Då måste jag vara bra! :)