fredag, januari 15, 2010

Fredag = Let's Dance

Att jag inte bloggar så ofta nu beror på olika saker men jag skriver gärna elakheter och då är det ju perfekt att blogga en recension från Let's Dance.

Först och främst: 70-talet ringde och ville ha tillbaka sin soffa som de hade med i Boktipset. Jessica Almenäs, lämna tillbaka sofftyget!

För det andra: Tänk om Gudrun hade lagt världens vurpa i trappen ner mot scenen?!

För det tredje: Vad fan gör Katrin Zytomierska i publiken?

För det fjärde: Såg ni godbiten Mattias? *mums sa gubbsjuka Malin*

Då kör vi, nu börjar helgens sågning.

Agneta Sjödin: Djäkligt tighta armar har hon. Lite väl stiff men ett rätt bra nummer. Förutom tappet rätt ner i golvet på slutet...

Peter Wahlbeck: Haha...har ser för djäkla rolig ut! Men ändå rätt OK så han kan nog vara med till topp sex-sju. Men visst är det lite sliskig tysk över han va?

Elin Kling: Känns som att det var lite väl mycket häl i golvet va?. Snygga var de dock! Sen dansar alla bra med Daniel da Silva. Utom Carolina Gynning...

Idol-Rabih: Men FAN vad kass han är. Gör inget, följer inte upp sina rörelser eller något, helt slapp. Ut med åbäket!!

Claudia Galli: Ska hon bli veckans högpoängare igen? Hon dansar ju onekligen bra. Men vilken TRÅKIG låt! För övrigt så suger ju de som sjunger.

Bygglovs-Willy: Undrar hur många GT han druckit ikväll då? Han dansar som Sven Melander när han är Steve Med Loyden. Dessutom är magen i vägen så han når ju nästan inte sin partner.

Victoria Svensson: Alltså, den här jeanstjejen är ju skitsnygg i klänning men ACK så obekväm hon verkar. Men coolt slut! :)

Mattias Andreasson: Snygg som fan men WHY the tangorabatt under snoken??? Jag såg inte dansen den här fredagen heller, hur ska man hinna det? *torkar dregglet från hakan*

Stefan Sauk: Vad ilsk han ser ut. Men rätt Ok va? Och skön som fan är han när han snackar. :)

Molly Zandén: Stör mig på hon som sjunger så djäkla falskt. Men det är nog en rätt OK rumba, sett ur mina lekmannaögon?. Men var är chocken som hon pratatde om?

Marcus Birro: Svårt att vara utan sprit eller? Kul dock att tjejen har en spygrön klänning, han som legat och spytt hela veckan. Åsså fick dom in en "troschock" också...med en Ferdinand-ripp off...

Gudrun Schyman: Har Gudrun hittat rätt? Jag tycker de dansar skitbra. Men som vanligt tycker väl juryn tvärtom mot mig. Gillar hennes Silvias-nobelklännings-inspirerade kjol. :)

Kvällens snyggaste tjej: Gudrun
Kvällens snyggaste kille: Mattias!!
Kvällens miss: När Tobias tappade Agneta i golvet.
Kvällens värdo: Rabih
Kvällens hemåkare: Victoria

Inga kommentarer: