söndag, februari 14, 2010

Alla Hjärtans Dag

Idag är det Valentines Day och den firades med att jag fick en bukett röda rosor av Mattias (i fredags dock). Den har väl mer eller mindre firats hela helgen. Igår så lagade Mattias mat till mig, helstekt fläskfilé, grogonzolasås och klyftpotatis. Idag så fick jag kycklingfilé, sambal olek-sås och bulgur. Vilken kock till karl jag har va? Igår drack vi en flaska Ripasso till maten också, helt galet gott vin!



Efter maten fick Mattias sin Alla Hjärtans Dagspresent av mig. Han är ju barnsligt förtjust i Center så jag köpte tre rullar och så en ask med klassiska geléhjärtan (att de är gjorda av kohudar, klövar, klor, inälvor och annat jox, det struntar vi i) och så pysslade jag ihop tre godispåsar till honom. Dessutom gjorde jag två till min andra två älsklingar, Anna och Miis. Sambon öppnade påsarna i botten, för att de inte skulle förstöras. *love*



Efter Mello så kollade vi på skidskytte för damer. Sprint. Os. Helena Jonsson. Anna-Carin Olofsson-Zidek. Nu blir det åka av! Men nja. Någon öststatsdemon till kvinna (?) hade kikat för djupt i preparatburken och kört på en riktig over load. Inte en enda pallplats i världscupen, en bruten handled, och placeringarna i sprint de senaste tre åren ser ut så här: 42, 31, 41, 60, 11, 42, 31, 36. Och nu OS-guld. Jag sätter en femma på att hon åker dit inom snar framtid. Livstids avstängning borde det vara men tyvärr är ju människan en svag varelse när det gäller straff och rätt.

Idag så hade vi en mysig fruksot innan vi tog kameran och vovven med oss ut i det strålande februarivädret. Kanonfin dag med klarblå himmel. Vi gick stora Hedemoravarvet och avslutade med en kopp kaffe på altanen hos Anna och Markus.







Nu går helgen in på slutspurten, jag håller tummarna för norrmännen i kvällens skiskyttesprint. Fortsatt trevlig dag!

4 kommentarer:

Lilo sa...

Attans att jag inte åt middag hos er hela helgen! ;) Jättefina godispåsar!!! Och vilka vackra vinterbilder!

Malin ~ Lillpiga sa...

Lilo: Du är välkommen en annan gång! :) Och ja, det var helt underbart väder i helgen!

Jeanette Wallén sa...

Det ser verkligen ut som att ni har haft en supermysig helg!! David bakade hallongrottor till oss igår på alla ♥ dag, så vi hade lite mys vi också. :)

*kram*
Tett

Malin ~ Lillpiga sa...

Ja, vi har verkligen bara myst i helgen, SÅ skönt!