fredag, februari 05, 2010

Det är fredagkväll...

...och dans i Folkets Park! Eller något. Inte här dock, kom hem efter en lång dags arbetande på Firman, besök på glasbanken och matshopping. Huvudet var nära att sprängas av huvudvärk men döm om min förvåning när jag inser att den försvann med en tupplur i soffan? :) Får väl se hur helgen (ur)artar sig nu när jag införskaffat det berömda rödvinstricket Ramos men det kan ju bli en rolig historia, man vet ju aldrig. ;)

Fick nämligen nyss meddelande om att Erica och Erik är på ingång. De ska tillbringa en weekend på Slottet med oss. Vet inte riktigt vad vi ska syssla med förutom att leka med SingStar, smaskiga drinkar och god mat. Kanske inte behövs något annat? Tänkte skriva att vi nog ska leka med de kungliga juvelerna men det låter ju lite småsnuskigt så jag hoppar över det...

Menyn för imorgon blir:

Förrätt - Chevrétoast med valnötter och honung
Varmrätt - Helstekt fläskfilé med whiskeysås, ljumma tomater och duschessrosor
Efterrätt - kaffe med konjak och tryffel

Vitt vin till förrätten och en smaskigt Ripasso till varmrätten.

Nu ska jag ta och förbereda lite smaskig fredags-Cosmo till besöket och medan jag gör det så får ni kika på min ask som jag altrade i helgen.Bilderna är klickbara.

5 kommentarer:

HelenaN sa...

Men så gott ni ska äta i helgen - riktigt mumsigt.
Sen är ju din ask bara för snygg alltså *gillar*
Hoppas huvudvärken släppt o att ni får en härlig helg.
*kram*

Ann sa...

Haha hoppas att det gick bättre med ramosen denna gång. Blev det varannan rosé också ;-)
Kram

Malin ~ Lillpiga sa...

Helena: Tack för fina ord om asken. :) Huvdvärken släppte efter lite slöande i soffan men känns mer nu efter ett par glas rödvin igår. ;) Dock så får jag skallebank efter endast ett glas så det är inte ovanligt...

Ann: Näru, SÅ kul ska vi inte ha. ;) Igår drack vi gästernas medhavda rödvin så vi har inte huggit in på Ramos:en än och jag tog det säkra före det osäkra och lät rosévinet stanna kvar på bolaget. ;)

Julle sa...

Vilken superfin ask! Jätteläckert med de turkosa rosorna som kontrast till allt det vita!

Malin ~ Lillpiga sa...

Tack Julle! :)