torsdag, mars 18, 2010

Ojsan...

...skojsan då vad dagarna rann undan! Tur att jag har förstrött er lite med en del alster iallafall. :) Vad har hänt här sedan sist då?

Söndag: En relativt seg dag efter att jag och Mattias fastnat framför YouTube med ett glas rött, kollandes på gamla musikvideos till tre på natten. Jag tog mig en långpromenad i solen med doggen medans sambon låg och trynade i soffan, en smula för mycket bakis för att orka följa med oss. Efter det så satte jag mig i pysselrummet och pillade med det sista inför en del tävlingar jag ställt upp i.

Måndag: Efter jobbet så kom Miis hem till mig och vi hade en mysig pysselkväll. Dock så satt det sjuuukt långt inne innan jag lyckats värka fram ett kort. Efter det kortet blev det totalt tilt i hjärnan och jag kunde inte komma på en enda grej jag skulle göra så vi avrundade strax efter 10.

Tisdag: Kruth-Anna hade besökt den stora möbelkedjan, ni vet, den som är svensk och serverar köttbullar. Där inhandlade hon tre stycken Glislådor som jag ska ha mina mullberryrosor i. Jag har ju typ en miljard (fast aldrig i rätt färg såklart) och har haft dem i en STOR kartong fram tills nu. Ska man ha någon blomma så kan man ge sig fan på att den ligger längst underst och innan jag hittat den så ser det ut som att det inträffat en atombomb. Jag åkte ut till henne på kvällen och shit pommes vad "på landet" hon bor. Supermysigt men vaddå långt borta? :)

Onsdag: Sorterade in alla rosor i mina tre Glislådor och inser att jag behöver fler... att man kan ha så mycket blommor? Och inte nog med alla rosor, jag har ju GALET många andra blommor också. Skulle nog kunna scrappa i två år utan att behöva köpa en enda blomma. Egentligen. Men vill ha gammalt skröfs? Jag vill jag ha nyheterna! :D Och på tal om nyheter...Tim Holtz har ju kommit med 12 nya distressfärger. Både i dynor och refiller. Helt galet snygga och mitt köpgalna gamla finger kunde ju naturligtvis inte låta bli så det sa *klick, klick* här hemma och vips så är jag 12, underbara och skitfina färger rikare! Dessutom så hade jag en stor härva med band och spets (som att jag behöver mer) som samlats på mitt pysselbord så jag trädde upp dem i mina Ribbon Rings med. Ordning och reda! Och jo, de här lådorna är STORA men ser pyttiga ut på bilden...Torsdag: Ikväll blir det städning på schemat (det är ju torsdag) och medan jag gör det så åker Mattias till stan och hämtar sina tre bröder som ska vara hemma hos oss i helgen. De får klara sig utan mig för jag ska ju bort! :) För min del blir det resten av kvällen pysselpackande och sova-över-väska-packande. Varför? För att jag ska till Ståkkhålm och pyssla skiten ur Jeanettes pysselrum! Hela helgen! :)

Jag och Annika (DrAnnika från Egnlad ni vet) ska hem till Jeanette och pyssla som demoner! Skulle egentligen varit på pysselträff i Linköping den här helgen men diverse omständigheter gjorde att jag hoppade av den träffen.

Och vet ni...imorgon ska jag på healing. *iiiihh* Vad jag vill uppnå? Det enda jag vill är att bli av med min spindelfobi och jag hoppas hon kan rädda mig/visa hur jag ska göra/etc. Och NEJ, det är INTE ett option att gå en sån kurs när man till slut ska ta på dem. En hypnotisering vore det ultimata.

Jag vet inte riktigt när jag kommer till Åkersberga efter healingen som är i Bromma så jag hinner nog inte med Let's Dance-recensioner imorgon kväll men håll ut, de kommer. :)

Nä, det här blev ju ett sugigt och tråkigt inlägg... Lika bra att ge upp...

3 kommentarer:

Susanne sa...

Hmm, jag tror minsann att jag skall och fönsterkika lite i helgen:)

En himla massa fina rosor du visar upp och det där bandet med stora prickar är ju uuuunderbart!

Tettiz sa...

Vad är det för tråkigt med ett lååångt härligt shoppinginlägg?? Med bilder också! :D

Ses imorgon, vännen! ♥

Malin ~ Lillpiga sa...

Haha...kom och kika du Susanne! ;)

IDAG ses vi, sweetheart!! :)