lördag, mars 13, 2010

Mello - final!

Då var det sista kvällen med årets Mello! Det är nu det ska avgöras hur stor skam och förnedring det ska bli för Sverige i Oslo senare i maj. Jag skriver redan nu: Topp 3 ikväll blir Darin, Salem och Anna Bergendahl.

1. Darin - You're out of my life Söta, bruna rådjursögon. Söt liten kaka får man väl säga. Och jag tror nog att den här låten kommer att spelas nere på kontinenten. Dock så är jag inte riktigt vän med axelvaddar. Är han så tanig över axlarna att han måste ta till denna styggelse? Men jag ska inte säga något, jag lär väl stå med sådana hemskheter jag med vad det lider. Brukar kunna bli så. Och ar han inte tagit med Carolas Fläkt-fan? Minuspoäng från den Sjödinska Juryn.

2. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar Enda stället den här klämkäcka bubbelgumslåten platsar på, det är på en SingStar-skiva. En söt, petit guldklänning och ett hemligt vapen skulle minsann tas fram: ett par guldtrosor! *chock* Nu är låten slut, efter den klassiska och tyvärr inte begravna tonartshöjningen, men inte fan såg jag några trosor? Och är det bara jag som tycker att hennes skor ser åt helvete för stora ut?

3. Andreas Johnson - We can work it out Hade de glömt hans smink? Han brukar ju alltid ha mascara och grejer men inte idag. När det verkligen gäller. Nu såg han trött som fan ut, små och oansenliga ögon. Och undrarom han var kissnödig? Han stod ju som och knep med knäna tätt ihop. Men visst, det är numera en rätt mysig låt. Den växer med lite lyssning.

4. Timoteij - Kom Denna kombo av Ruslanas vinnarbidrag från 2004, svenska 80-talsgruppen Troll's låtar och en norrländsk fulvisa hoppas jag snart kommer falla i glömska. Men de där utländska jurygrupperna kommer väl se till att de kommer att vinna. Och vad är det med de där brallorna hon har? En blandning mellan haremsbrallor och de Levi's jeans 501:or som vi hade i början på 90-talet. Pösiga som en ballongkjol och alldeles för stora. MEN! Här är ett "mode" jag ALDRIG kommer att anamma.

5. Peter Jöback - Hollow Kvällens musikal. Han tar i och tar i och tar i men det händer som inget. Det blir aldrig riktigt bombastiskt. Men....han är snygg. Så in i bomben snygg! Och av någon anledning får han den där Karolinerjackan att se bra ut, så bra att jag blir sugen på en själv. Men undrar vad folk skulle tro om man svassade fram på det viset...

6. Ola - Unstoppable Hörde ni vad han sa innan låten började? Nä, inte jag heller, vilken galen skånsk dialekt! Men han passar faktiskt sina skinnjeans, det får man ge honom. Och skinnpajen är grym. Men den där luggen. Den där LUGGEN. Han är ju så fin men hans frisör skulle fan skjutas! Han har knappt aldrig haft en bra frilla. OCh ja, Ola, vi VET att du kan lattja med micken nu.

7. Jessica Andersson - I did it for love Oh så söt. Oh så vän. Oh så *gäääääsp*..........tråkigt, tråkigt, tråkigt. Nu går jag och fyller på vinglaset medans hon står i det där förbannade vinddraget från Carolas Fläkt-fan. Låt. Fläkten. Dö. Någon. Gång. Snart!

8. Salem al Fakir - Keep on walking Måste ju erkänna att den här låten är bra. Riktigt bra. Jag tyckte den var rätt dålig första gången men den är bra. Och jag tror den skulle stå sig rätt bra i konkurensen i kommande Euro-final. Men vad hände nu?? Vem är det som sitter vid flygeln? Björn Gustavsson? Hahaha...Salem drog en Flygel-Chock! Humor kommer man långt på. :) Och ni vet väl: fortsätt gå!

9. Anna Bergendahl - This is my life Det här är nog min favoritlåt ikväll. Den är fantastiskt vacker. Och såg ni, likadana skor som sist men en annan färg. Pretantiösa djävla Sverige går i taket för att hon har ett par Converse på sig. Som inte ens var äkta. Suck.

10. Eric Saade - Manboy Men vilken liten muffin då! En till sådan där med rådjursögon, det är verkligen de söta pojkarnas Mello i år. Kul att få se lite dansshow med, inte bara rätt upp och ner. Kan tro att fjortisbrudarna går i taket när han är i rutan, vi får väl se hur mycket pengar mamma och pappa laddat kontantkortet i mobilen med. Och den där duschen...visst skulle de se bra ut i Oslo? Egentligen? Kanske kan bli som när The Ark tog den där snurrande cd-skivan med sig till Helsingsfors, den som Tess Drömhus hade i sin låt?

Kvällens snygging: Underbara, heta, sexiga och SKITSNYGGA Dolph! *dregglar*

Kvällens jobb: Han som sköter fläkten måste ha skrivit på ett livslångt kontrakt med SVT om att att få köra fläkten. Eftersom den aldrig DÖR!

Kvällens klädchock: Afrodite hade hittat min mormors klänningar. Tridde att de var slängda sedan 26-27 år tillbaka.

Kvällens duell: The Poodles mot Wig Wam och Poodles vinner ju LÄTT!

Kvällens mördande blick: Kicki som såg ut som hon skulle strypa Hanne Krogh när hon inte var tyst under hennes nummer.

Kvällens cat fight: När Bettan blev dragen mellan bidrag till bidrag. Haha!

Kvällens absoluta godbit: Alexander Rybak!

Kvällens vansinne: De utländska jurygrupperna.

Kvällens AHA!: Varför i hela helvete skickades inte den där versionen av La Voix ifjol? Då hade vi vunnit.

Kvällens antiklimax: Christine som står och skriker "Anna, Anna" och ingen producent som tar tag i saker och ting...förrän den bästa producent Sverige har: han skäggot som är överallt. Tyur att han finns.

Kvällens vinnare: En av mina topp 3, Anna Bergendahl. Way to go!

Kvällens tack: Att Anna inte grinade ihjäl sig som hon gjorde i Idol.

Kvällens idiot: Bobby Ljunggren

Så var det slut från Sveriges elakaste Mello-soffa för den här gången. Och den är bara en sak kvar att säga: Jag hade fan gjort det bättre själv!

5 kommentarer:

Wildärtan sa...

hahaha, kan hålla med om mycket, men inte allt:-)

Evelina sa...

Tro fan att du hade gjort det bättre själv snygging!

Annas röst är som en blandning av Cher och en afroamerikansk 60-talskörsångerska och jag vet inte vad... GUDOMLIG är den iaf! Tror inte att den har en suck dock i Europa.

Salem är Salem och jag avgudar honom ♥


Darin kan äta bajs.

Så, det var min sammanfattning av dina topp tre :D

Malin ~ Lillpiga sa...

Emelie: Huvudsaken är att du håller med litegrann! ;)

Evvis: Inte äta bajs, det är nog inte så gott. ;)

Lilo sa...

Fniss... Du är bäst! =) Molly undulat hälsar dock att HON ÄR BÄST! Hon kan både spela gitarr och skrika med hårdrocksröst.

Malin ~ Lillpiga sa...

Hälsa Molly att det kan jag med! ;)