torsdag, april 29, 2010

Våren är här!

Idag har vi haft 20grader varmt och sol. Helt underbart! Det firades med en lunch nere på byn i Katrineholm med Linda-Linda. Min kära vän börjar bli en riktig Big Mama nu, bara fem veckor kvar till beräknat förlossningsdatum med barn nummer 2. Hon är så fin! :)

Efter att vi helghandlat en massa mat och dryck så kom vi hem till ett soligt Ärla. spatserade lite på tomten och kollade på björkens musöron och på de gigantiska, spruckna knopparna på syrénen. Jag hystade upp lite nya blommor inomhus i fönstren, fick ju lov att köpa nytt när jag lyckades ta slutgiltigt död på de flesta vi hade under påskveckan. Inte vattnade jag innan vi for och inte bad jag Miis vattna dem heller. Jag SUGER på blommor. Jag har till och med tagit livet av sex stycken garderobsblommor, det ni.

Under tiden så började Mattias att plocka fram utemöblerna till altanen och helt plötsligt så dånade det så in i bomben. Jag hann inte ens räkna till två mellan blixt och smäll. Japp, åska i april. Det är då man märker att man flyttat söderut. :) Underbart var det hur som helst, det small på ett par gånger och så öppnades himlen för ett riktigt åskregn. Vi satt på altanen och bara njöt. :) I love thunder! Ju högre, desto bättre.

När regnet dragit bort så kikade solen fram och vi käkade middag ute på altanen. Supermysigt och nu känns det att våren är här på riktigt. Love it! Ska också säga att just nu har vi extraerbjudande för alla som vill komma och hälsa på: ni får bada i poolen hur mycket ni vill! Kom hit och lägg er i solstolarna som vi just ställt fram och ta ett uppfriskande dopp, för dagen så erbjuder vi temperaturen +4 grader. Sugna? Välkomna hit! Jag kan till och med pumpa upp lite flytleksaker och madrasser åt er om ni vill ha.

Tjing!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Frestande må jag säga, bada är nästan alltid roligt. Men det är ju lite i längsta laget, så jag avstår.. Ha en trevlig valborg!!

/B

Malin ~ Lillpiga sa...

Äh, SÅ långt är det ju inte! ;)

Lee sa...

Fyyy va kallt!! Skulle inte ens vilja doppa tårna där.. *hutter*

Malin ~ Lillpiga sa...

Hihi...jag kan knuffa i dig gratis om du vill? ;)