fredag, maj 28, 2010

Det här med Mello...

Som de flesta vet så gick ju Anna Bergendahl inte vidare till finalen på lördag i årets Eurovision Song Contest. 30 sekunder efter att sista kuvertet var öppnat i Oslo så gick Aftonhoran och Häxpressen ut med orden "Flopp" och "Prakt-Fiasko". Föga förvånande. Omröstningarna på nätet sa att 90% av "alla" svenskar var nöjda med hennes framträdande och gav henne fem plus.

Det är inte Eurovision Song Contest som är stort i Sverige, det är Melodifestivalen. Det är ju det som är hypen, alla deltävlingar och att stöta och blöta alla låtar och "skandaler". Lika förbannat så är det ramaskri i Sverige idag. Björkman ska sparkas, Bert tycker till, alla förstå-sig-på:are säger än det ena och än det andra. Facebook översvämmas med kommentarer om hur djävla dålig låten var, hur bra Salem, Saade och Ola hade gjort det. Att Sverige suger på det där med musiktävlingar.

Det gapas och skriks idag om att det ska avgås, hur dålig Anna var osv... Ni skulle väl för helvete har röstat mer på Salem, Saade och Ola då. Nästa år får ni inte vara lika djäkla snåla utan kräma ur er lite mer stålar som de som gillade Anna i år. Häng inte den stackars tjejen, det är inte hennes fel att hon blev framröstad som vinnare. Det är vårt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så rätt,så rätt...

Ha en trevlig helg!

Kram Jeanette/Rakaela

Wildärtan sa...

Tack för det Malin - du har helt rätt! Fast jag gillar Anna:-)

Virre sa...

Helt rätt gumman. Tycker dock att dom borde skippa alla del finaler för man lesnar ju tillslut. Ha en melodiefestival som det va förut.