torsdag, maj 27, 2010

Full rulle...

...betyder lite eller ingen sömn. Men så är det, har man ett hektiskt liv och inte kan låta bli att vilja vara med överallt, då får man ge avkall på något annat och i det här fallet så blir det då sömnen.

I fredag så jobbade vi drygt en halvdag innan vi åkte hem och hämtade hunden och begav oss norrut. PartyPatrullen hade en road trip igen och denna gång var det svågern som fyllde gubbe och firades med pompa och ståt. Vi svängde av i Ilsbo utanför Hudiksvall och överlämnade jycken som skulle få bo hos Erica och Erik under helgen. Slängde i oss varsin sallad innan vi brummade upp mot Långsele. Kom fram strax innan tio och avslutade dagen med ett par glas vin. Vad annars, vi kan ju inte umgås utan alkohol. ;)

På lördagen så vaknade jag med en härlig baksmälla. Av två glas vitt vin. Är det inte underbart så säg? Men det var bara att bita ihop och börja göra sig i ordning. Äldsta systerdottern skulle på Rockabilly-disco på kvällen så jag stylade om henne till Betty Boop och killen hennes till Danny Zuko (John Travolta) i Grease. De vart så söta så. :) Lockade och satte upp håret på yngsta systerdottern och sedan gav jag mig själv en omgång med. Det gick hyfsat ont att fixa till sig själv och det tror jag hördes över halva Långsele. ;) Om jag var arg? Nej, jag var totalt vansinnig ett tag...men det gick över och vi kunde åka på festen som det var tänkt. :)

Det var baluns från fem (eller fyra egentligen för oss som kom tidigt) på eftermiddagen och det var roligt att träffa hela släkten igen. Vi åt gott, tittade på stygga (japp, full eller bakis på alla bilder) bilder av Peter, dansade, festade och hade skoj och vi kom inte hem förrän fyra på morgonen. Det planerades en del med, en del hemliga saker och en och annan spontangrillning med hela släkten i sommar. Om man nu kan kalla det spontant. ;) Men skoj blir det och jag hoppas så många som möjligt kan komma.

I söndags så vaknade jag ju givetvis med en hel armé av plåtslagare inne i huvudet. Masade mig ur sängen vid ett-draget och klunkade Treo som om det inte fanns någon morgondag. Sparkade upp Mattias tjugo i fyra och strax efter fyra så lämnade vi Långsele för denna gång och styrde kosan ner mot varmare breddgrader. In i Ilsbo och hämtade doggen plus Erica som bott hos oss nu i veckan. Svängde av E4:an i Uppsalatrakten för att lämna av RoggAnn's dator som de glömt på festen. Och när klockan var strax efter halv elva så styrde jag in limousinen på slottsuppfarten efter närmare 60mil. Precis en sådan sysselsättning man vill hålla på med dagen efter.

Som sagt så har ju Erica bott hos oss mellan söndag och onsdag. Hon skulle hålla kurs här nere på /// och då passade vi på att slå ihop nytta med nöje. I måndags så tog vi ett premiärdopp i poolen. 18 grader var det och det är ju badbart i min värld så det var ju bara att skutta i. Jag ska visa ett bildbevis sedan. Dock inte det första kortet som togs. Mattias lyckades fånga mig i en väldigt graciös posé när jag dyker i. Om ni ser bilden nedan men tänker er att den är tagen rakt bakifrån. Mmm...väldigt smickrande va... Men det var nice att ta ett dopp och inte lika kallt som jag trodde att det skulle vara. Blir det finväder i helgen så sätter vi på värmen och trycker upp kvicksilvret lite.


I förrgår så "tvingade" jag Erica att sitta med mig i pysselrummet OCH att pyssla. Efter lite knotande så hördes ett och annat "vad kul det här var" och "hihi". :) Resultatet blev att hon gjorde ett kanonfint Mors Dags-kort. Där finns det talang kan jag lova. :) Igår så lämnade Erica Slottet för denna gång och det blev tyst och tomt. Alldeles ensam fick jag sitta och pyssla. Sambon smet iväg och spelade innebandy så han kunde jag inte tvinga att hålla mig sällskap heller. Fast jag hade sällskap av Tettiz på MSN iaf. :)

Idag så kommer Janniche! Japp! Hon kommer ner och hälsar på mig när gubben hennes är på motormässa i Stockholm. Gissningsvis så kommer vi påta i trädgården, shoppa, dricka, vin, skratta, kolla på gamla bilder och dra av en och annan låt på SingStar. :) Jag längtar! Det är så sällan vi ses och hon har aldrig hälsat på här nere. Nu ska vi ta igen det och bara tok-umgås ända tills på söndag!! ♥

Tjing!

2 kommentarer:

Tettiz sa...

You busy woman...

Hoppas att du och Janniche får det riktigt, riktigt mysigt i helgen! Själv längtar jag bara efter helg. ;) Det blir i alla fall mässa i Uppsala på lördag (Cards of Maria) och det ska bli skoj - sen ska jag bara ta det lugnt. :)

*kraaaam*

Peter sa...

Skulle bli tacksam om du ville bränna ner bildspelet på skiva och ge till mig. Minns inte riktigt alla bilder, vet inte vad det beror på.