fredag, maj 07, 2010

Nu är det helg snart!

Veckorna bara susar förbi! Helt galet vad fort tiden går, ska det fortsätta så här så går ju jag snart i pension ju! Iofs, det skulle vara rätt soft. Vad har då hänt sedan sist?

I tisdag så satt jag lite i pysselrummet och pillade innan jag gick över till Miis och drack thé och surrade skit med henne och Anna. Mysigt med tjejkvällar, utan barn och karlar som lyssnar på vårt skvaller. ;) Allt är inte till för deras öron...

I onsdags så var det kurs på jobbet. Kurs i något jag använt sedan jag började på /// för 15år sedan, (Gulp, är det SÅ länge sedan?!) men visst fine, det kanske kommit något nytt eller så kanske det är någt jag inte kan. Kommer dit, sätter mig ner och inser efter fem minuter att detta är en introduktionskurs för de som ALDRIG använt det här vektyget. Ja men vad roligt, då ska man sitta där i 3,5 timme (!!) och lyssna på en värdelös "lärare" och höra om sådant som du kan, i sömnen. Kul, skitkul.

Väl hemma så blev det ansning av rosenbuskarna, en sväng till i pysselrummet och sedan ut på en riktig powerwalk med Miis, Emma och Ingrid. Tror aldrig Hedemoravarvet gått så snabbt någon gång. Men så gick vi med långa och ståtliga Emma också, hon är ju en decimeter längre än mig och kan sträcka ut benen ordentligt. Inte som en annan, kort som en pygmé med mina 169 komma tre cenimeter. Emma som by the way har en pappa som har köpt en stuga i Vimmervattnet, vaddå höga odds på den? :) Efter promenixen så drog jag och Miis till Anna och drack thé och tjôtade bort ett par timmar.

Igår efter jobbet så stack jag direkt till Eskilstuna och fixade naglarna. Skönt att ha det gjort igen, hon jag går hos är faktiskt riktigt bra. Jag är nöjd med henne. Dock så är hon som en mussla, det betyder att jag också sitter tyst i två timmar. De som känner mig vet att det är emot alla mina instinkter. Truten min går ju som på en Husqvarna. Jag har provat att locka henne att prata lite men det blir mest enstaviga svar. Detta gör då att jag antingen sitter med huvudet i ena handen och nästan somnar. Igår var det så hääääär nära att jag nickade till. När hon tog nästa finger i tur att fila så spratt jag till och hon måste ju ha undrat vad fasen jag sysslade med. Rätade upp mig med ett ryck och tog fram Iphonen för att surfa lite och läsa mail. Det är inte BRA att sitta typ 75cm ifrån någon och inte få prata. Jag mår dåligt om jag inte får prata. Det är emot min natur att vara tyst.

På kvällen så kom Kruth-Anna hem till mig och pysslade. Miis kikade över på en kopp java också. Tvingade Anna att göra ett kort innan hon fick åka hem (jo, hon måste tvingas ibland, annars tittar hon bara på) och själv så färdigställde jag ett långtidsprojekt. Ett kort jag skapat i min skalle om och om igen. Det är ett beställningskort till en tjej. En tjej som varit man. Alltså, mitt första könsbyteskort. :) Beställaren vill ha mycket text, på engelska, och som tur var så hade hon kommit på texten själv. Men det skall ju ner på pränt med, det är svårt med beställningar när det vill det "det" och "det" och "det" och "det". Klart att jag alltid anpassar efter hur kunden vill ha det men när det börjar bli uppemot 7-8 krav, då blir det svårt att få ihop. Men hur som, nu är kortet klart och det blev som en saga. :) Kommer att visas upp i en blogg nära dig inom kort. ;)'

Men gudars skymning vilket boring inlägg! Har ni tagit er hit så är det bra gjort. Kanske kan det vara för att det är för länge sedan senaste Mojiton eller Cosmon intogs? Så måste det vara. Och vilken tur jag har då! I dag är det fredag = drinkdags! :)

Tjing!

2 kommentarer:

Tettiz sa...

Fredagar är ju glädjens dag, och jag gläds idag åt att om bara en dryg vecka så är jag på besök nere i Ärla igen!! :D *wiiihoooo* :D

Anna sa...

och kortet blev bar, har utvecklat det lite idag, bild kommer när det slutar blåsa