torsdag, augusti 05, 2010

Jorå, liket lever....

Jag har inte dött här om någon trodde det men jag har tagit semester från allt, även bloggen. Det har liksom bara blivit så, inte något jag planerat eller tänkt ut. Men hold on, det kommer lite semesterinlägg från en och annan händelse och kanske eventuellt lite smaskiga och avslöjande bilder. ;) Det är ju en del som hänt så det finns ju en del att skriva om. En vän så att jag bheövde ju inte skriva om ALLT men vaddå? Jag älskar att fläka ut mitt liv här, klart att ALLT ska med då. ;)

På måndag återgår vi dock till det normala. Just det, vi ska till gruvan och jobba igen. Känns så där får jag erkänna... Hade gärna haft ledigt ett par veckor till. Idag står dock veterinärbesök på dagordningen. Har bokat en tid till min lilla älskling för att se om Farbror/Tant Doktorn kan få ordning på hennes tassar som hon ständigt har problem med. Jag vill att de röntgar tassarna, får se om de tycker likadant.

Under tiden bjuder jag på en alldeles färsk layout. Jag har pysslat minimalt i sommar men jag har hoppat på en utmaning som heter "8 is Enough", vad det går ut på kan jag förklara sedan. Men här kommer den första layouten i den utmaningen.

Nu ska jag ut och måla en liten sväng innan vi åker till stan.

Tjing

2 kommentarer:

Ulrica... sa...

Hej vännen!

Var ni inte hem under storsjöyran? Vill tipsa om att jag har en utlottning nu på ett par superfina örhängen i form av änglavingar som även är tokfina att använda till scrapping. Haka på du oxå, den finns i min nya blogg! =)

Ha det bäst, kramen Ulrica

Anna sa...

shit vilken snygg LO,:-))