onsdag, oktober 06, 2010

Receptbok

Jag har altrat mig själv en ny receptbok som jag ska skriva in alla mina lösbladsrecept i. Jag har tre miljoner kvitton, servetter, post it-lappar och urrivna tidningsurklipp med massor av goda recept. Plus att jag redan har en receptbok som jag skrivit i men den är så djäkla ful att jag ville ha en ny. :) Detta blev således resultatet.

På baksidan satte jag dit ett citat från min pappa. När jag och syrran var små ocjh kinkade med maten så spände han ögonen i oss och sa på äkta bondska: "Gäpa!" "Stopp in!" "Tögg!" "Svålj!" Och när pappa spände ögonen i en, då gjorde man som han sa. :)5 kommentarer:

Tettiz sa...

Vad bättre ställe att spendera en paus på än din blogg?? ;)

Den här boken är så underbart fin - jag ÄLSKAR den!! :D Den påminner mig också om att du ska skicka recepten på konjaksräkorna och den goda pepparsåsen... ;)

Kram,
Tett

Malin ~ Lillpiga sa...

HAha...jag shar sagt VARJE dag sedan du var hos mig sist att "ikväll ska jag skicka recepten" men har jag gjort det? Nej...*skäms* Men ikväll SKA jag!! :D Tack för dina fina lovord! *puss*

Kruttan sa...

Den är såååå snygg, och så fint att ha sin pappas ord på baksidan och jag kan tänka mig attt ni åt upp snällt, vill ha en jag med, så jag får väl köpa mig en bok och altra

Essmo sa...

ååå shit va snyggt! Riktigt läckert!

Malin ~ Lillpiga sa...

Anna, det tycker jag att du ska! :)

Essmo: tack snälla!