tisdag, november 23, 2010

Jag har shoppat!

Blir helt förfärad när jag ser i vilket skick min blogg är nu för tiden! Jag skriver ju typ aldrig längre. :( Jag ska verkligen försöka skärpa till mig, jag gillar ju att skriva! Jag kan iallafall tala om att jag shoppat en smula. Lite smått och gott har fått flytta in på Slottet. :D

Först ut är en Absolut Vodka Glimmer, ännu ett tillskott i min samling med Special Edition-flaskor. Det börjar bli några i min samling nu. :)


Köpte även en till Special Edition, en Absolut Vodka MiniBar. Blev inte hundra nöjd med den men nu ingår den i familjen iallafall. Ser fancy-schmancy ut men det är egentligen bara en sur plast låda med ett stort fack på varje sida...Och snart är det advent med! På fredag skall vi fira den med att tända alla ljuststakar, stjärnor och slingor! Ok, slingorna kanske får anstånd tills på lördag så att vi kan sätta upp dem i dagsljus men inomhus ska det vara advent på fredag efter jobbet. Glögg och gorgonzola till Idol. :) Äntligen advent! Det är så himla mysigt att sätta upp alla stakarna och tända en massa värmeljus. Den här staken är det senaste tillskottet, den skall få bo i sovrummet. Matchar perfekt med garderobshandtag och handtagen på sängborden.


Om ett par, tre veckor kommer jag att smaska upp alla tomtar med! :) Jag både längtar och fasar för det. :) Det tar flera timmar att ställa upp alla... Just nu är jag inne i en vit period så jag önskar att alla tomtar hade vita kläder men alla mina tomtar (i stort sett) har röda kläder så det blir RÖTT, RÖTT, RÖTT hemma. :) Håller fortfarande på och övertalar Mattias att vi ska ha en kungsgran i år med. Det går trögt... Han förespråkar plastgran och jag vill ha en STOR Disneygran... (Granen ifjol var ju en ren katastrof och den åkte ut på annandagen...) Helst vill jag ha den i vitt och silver i år (alltså dekorationerna) och inte rött och guld som jag haft sedan min första, egna gran och det var 1995. Men det är ju som inte gratis att byta ut allt...

Den som lever får se. :) För övrigt var det här ett urbota trist inlägg...

2 kommentarer:

Kajsan sa...

Jag röstar också för kungsgran eller ädelgran! ♥ såå vackert!!
Å ja.. varför kan inte de små rackarna komma i vitt? ;)
Här blir det rött med :)
Kram till dig ♥

Nina sa...

Jag gillar ditt skriveri och blir glaaad när du gör "vanliga" inlägg. Mer sånt tack så jag har nåt att göra på dagarna =)
Puss å kram!