torsdag, februari 03, 2011

Lillpiga skapar med Stempelglede för Brunkullan

God morgon!

Jag fick en beställning på ett bröllopskort och jag vill ju gärna göra i vitt då, vitt ÄR ju bröllop för mig. Så fram med vit cardstock och vit spets och dessutom symaskinen! Istället för att limma fast papprena i varandra så sydda jag fast dem med ett par rejäla zickzacksömmar. Riktigt roligt!

Jag har använt mig av tonvis med vit Crackle Paint, både på cardstocken, som jag dessutom edge scrape:at och glittrat på med Stickles, och på låsen, swirlen och gångjärnen. Även Glossy Accents 3D-lack har fått vara med och leka. Stämplarna från Stempelglede har jag stämplat med Versa Mark Watermark och embossat med Clear Embossing för att få den där skira lystern. Rosor, körsbärsblommor, blad och Pearl Maker finns såklart också i butiken.

Insidan


Baksidan


Med hopp om att ni fått lite inspiration från mig så önskar jag er en trevlig dag!


2 kommentarer:

Lisa sa...

Det är så vackert!!
Symaskinen är rolig att använda! Tänk på att använda en nål till papper och en annan till tyg. Papper slöar ner nålen nåt sjukt.

Ett litet tips om du inte visste alltså. :-)

Malin ~ Lillpiga sa...

Tack siss!

Och nej, det hade jag ingen aning om men BORDE ha kunnat lista ut det eftersom det är så med saxar också... :) Men jag ska komma ihåg det i framtiden. Spännx!