torsdag, juni 16, 2011

Lillpiga tipsar!

Alla vet ju att hårdrock är lika njutningsbart och fantastiskt som ett gott rödvin. Med jämna mellanrum så släpper diverse hårdrocksgrupper öl och vin dedikerat till dem själva. Denna gång är det Motörhead som släppt ett shiraz-vin. Med tanke på deras råa, rena och skitiga 70-talsrock så borde det här vinet kännas som en käftsmäll och bara spöa skiten ur smaklökarna. Och det gör det för det är riktigt djefla gott!

Först så släpptes det som ett Limited Edition-vin men den enorma säljsuccén gjorde att Systembolaget för en gångs skull tog sitt förnuft till fånga och plockade in det i sitt ordinarie sortiment. Så nu mina damer och herrar, för det facila (nåja) priset av 119:- riksdaler kan ni köpa ett riktigt hårdrocksvin i den coolaste flaskan på bolaget. Och NJUTA! Beställningsnummer: 6318

De hade dock inte behövt säga att det inte vinner på lagring, vilken hårdrockare sparar någonsin på sprit? Vilken befängd tanke!
Nu väntar vi bara på att de ska fatta att vi vill ha mer av Iron Maidens öl: Number of the beast.... Systembolaget, PLOCKA IN!4 kommentarer:

Liza sa...

Det där vinet skall testas! :)
Ett glas till mig och resten till dig? :D

Malin ~ Lillpiga sa...

Jag tar med en flarra nästa helg? :)

ASW sa...

Vi drack en flaska igår när vi firade vår bröllopsdag och det var jätte gott!

Malin ~ Lillpiga sa...

Ja, det är ju det! :)