onsdag, december 21, 2011

Ett litet teljuskort!

Då är årets kortaste dag här! Imorgon vänder det och går mot ljusare tider. Visst ser man fram emot våren och sommaren men först vill jag ha jul!! Jul med klappar, mat, godis, tomte, snö, gemenskap, glögg, ljus och pynt. Julen är en underbar tid men ack så stressig att hinna med...

 Idag tänkte jag visa upp ett teljuskort jag har gjort, det är alltid bra att ha ett på lager så kan man ta med sig det när man går bort, fyll det med doftljus så blir det extra lyxigt och släng med en altrad tändsticksask med. En perfekt gåva till en vän! Blommor, bling, stickles, cardstock och pappret Front Door ur Bo Bunnys Welcome Home-serie hittar du såklart i butiken!

********************************************************

För all del, glöm nu inte bort att du har chansen att pyssla dig till ett presentkort på 500:- hos Mea Vita! Det enda du behöver göra är att skapa ett bokkort och länka till din blogg i detta inlägg i Mea Vitas blogg! Kom igen nu, du har ända till den 30/12 kl.23.59 på dig att länka upp. Det vore väl perfekt att få en slant att shoppa för? :)

 ********************************************************

2 kommentarer:

Anna sa...

Tänk om man kunde göra så fina saker som du ....Kram Annali

Anonym sa...

Åh, vacker och enkel, men med massa detaljer. Gilla! :))
Det kliar i pysselfingrarna för mig att göra en liknande.:)