tisdag, februari 07, 2012

Let there be light..


...and there was light...

 Jag längtar till sommaren, även om jag gillar vintern med så är sommaren min absoluta favoritårstid. så jag kände för att skapa något riktigt somrigt i fina pastellfärger och då blev det så att jag tog och stämplade på ett blockljus (servett-tekniken) och sedan öste jag på med underbara rosor och körsbärsblommor från Wild Orchid Crafts! Välkomna in och kika!

Ljuset kan ju såklart inte brännas ner till botten om man inte plockar bort blommorna efter hand men min tanke var att ha det enbart som ett stilleben. :) Det är vackert även utan att det tänds.

Glöm inte bort att kika in i vår designblogg för mer inspiration eller att delta i våra utmaningar som presenteras i vår utmaningsblogg, fina dekorationer och blommor till vinnaren!

************************************************************************

I like the winter I really do, but my favourite season is the summer. The sun, the flowers, the warm water in the lakes, the butterflies... I just felt for create something bright and in pastells so I stamped on a candle and covered it up with cherry blossoms and roses from Wild Orchid Crafts.

Just be careful if you do one your self, take the flowers of if you want to light tha candle, I just gonna have mine any way. Just to look at and dream about the summer. :)

Dont forget our challenge blog with new challenges every second monday with lovely flowers for the winner!

4 kommentarer:

agnelia sa...

LÄCKERT! Underbar idé och ursnyggt genomfört! :D :D

Fia sa...

Helt makalöst vackert ljus!!!

Kram, Fia

Angelica sa...

Underbart!!
Superidé utfärdar liftvarning :)
Det här måste jag bara testa!
Ha det bra!!

Malin ~ Lillpiga sa...

Tack tjejer! :)