måndag, mars 12, 2012

I've got attitude!

Idag tänkte jag visa en layout som jag skapat med vit cardstock, aluminiumtejp, gesso och blommor. Det är roligt att kladda med gesso och det är lika kul att jobba med aluminiumtejpen från Biltema. Under den kan man lägga massa roliga saker, här har jag lagt en nättejp, lite swirls, cupcake paper och två olika sorters spets under den. Sedan har jag plattat till och knölat till tejpen innan jag mattade ner den med vit gesso.

Fotot är taget på The Studio i mars 2011. Layouten lyckades jag vinna med i en tävling och det är jag stolt över, ni skulle sett vilka medtävlanden jag hade, trodde ALDRIG jag skulle ha skuggan av en chans men ack så jag bedrog mig. :)

Små och stora svarta rosor och bling kommer från Wild Orchid Crafts! Välkomna in och kika!

Glöm inte bort att kika in i vår designblogg för mer inspiration eller att delta i våra utmaningar som presenteras i vår utmaningsblogg, fina dekorationer och blommor till vinnaren!

************************************************************************

It' s fun to play with hard colors and black is my favourite color, all times. This layout is made with white cardstock, aluminium adhesive tape and white acrylic paint.

The black roses (large and small) and the self adhesive pearls is to find at the store of Wild Orchid Crafts! Welcome!

Dont forget our challenge blog with new challenges every second monday with lovely flowers for the winner!5 kommentarer:

agnelia sa...

GRYYYMT SNYGG LO och grymt bra text!!!
Ja, många otroligt fina bidrag var med men du vann välförtjänt!(jag la min röst på ditt bidrag)

Kruttan sa...

Säger som agnelia, den är grymtsnygg :-)

Malin ~ Lillpiga sa...

Thanx dolls! :)

Alexandra - Pysselmaniker sa...

Sådan läcker layout! Du är så himla duktig :D

Malin ~ Lillpiga sa...

Tack Alexandra!