lördag, mars 23, 2013

Be Brave

När jag färglade denna gamla Magnoliastämpel så kom hon fram ur mina Distress Markers-pennor och blev till Prinsessan Merida i filmen Brave (svensk titel: Modig). :) Har ni inte sett den, SE DEN! Underbar film som jag skrattade som en dåre till och faktiskt var det nära en och annan tår. Och se den för Guds skull inte dubbad, måste ses på orginalspråket. :)

Så detta kort kanske får landa hos någon som behöver lite uppmuntran och pepp på vägen, uppmuntran att vara modig helt enkelt. :)

(Undrar när jag ska göra slag i saken att börja ge bort en massa kort då? Har ju typ en ziljard som ligger... Ingen som vill köpa på sig ett lager? ;) Alltid bra att ha för att ge bort, istället för att köpa massproducerade på Konsum...)

Allt material hittar du såklart hos underbara Wild Orchid Crafts

Glöm inte att kolla in i vår designteamsblogg och att kolla in utmaningsbloggen där det kommer upp en ny tävling varannan måndag. :)

Ha en härlig dag! :)

*********************


When I colored this old stamp from Magnolia with my Distress Markers, the girl came out to be Princess Merida from the movie Brave. Have'nt you seen it yet, SEE it! A wonderul movie that I laughed a lot at and one tear or another was near to fall down my cheeks. ;)

Maybe this card is meant to be a push for someone to be...brave. :)

All the material is to find at lovely Wild Orchid Crafts

Dont forget to check out the WOC-blog and the Challenge-blog with new challenges every second monday! :)

Have a really nice day!

 

3 kommentarer:

agnelia sa...

Så tjusigt kort! Underbar färg och färgläggning på håret! :-)

(försöker övertala ungarna om att de vill se filmen) ;-)

Mojca sa...

oh the embellishment is so gorgeous! I love the soft colours. really amazing card. hugs! Mojca

Malin ~ Lillpiga sa...

Thanks girls!! ♥