onsdag, maj 08, 2013

Grattis till studenten!

Maj månad har kommit och med den så drar det ihop sig för konfirmationer, examen, bröllop och studenten. Nu har jag personligen gjort alla av dessa saker men det finns ju andra som kanske uppskattar en liten hälsning så jag tänkte ge er lite inspiration med hjälp av dessa sprillans nya Spellbinders som släppts på marknaden. 

Jag valde att göra kortet Clean&Simple för en gångs skull. :) Tyckte att det räckte med att låta Spellbindern göra sitt. Jag har lagt gummimattan som är till för att embossa mellan pappret och stansplattan för att endast embossa motivet och inte stansa ut som vanligt.

Ha en fin dag!

****************

May is here and soon there will be a lot of confirmations, graduations and weddings. Why dont make a card and celebrate people around you? :) I have made a card with the brand new Spellbinders who just came out on the market. :) 

I made this card in Clean&Simple-style because the die is so beautiful as it is. I put the rubber mat between the paper and the plate just to make some embossing marks and not actually cut through.

Have a nice day!


Material
Bazzill Basics Mono White 10-1001
Spellbinder Shapeabilities D-Lite Vines of Passion S2-022

Spellbinder Shapeabilities D-Lite Ornamental Tags One S2-031


Martha Stewart Paper Trimmer M281055 
Artemio Pearls Round White 11006282
Basic Grey Mini Alpha Stickers White BAS-3984  

2 kommentarer:

Tettiz sa...

Supersnyggt - det VET du att jag tycker!! Blev så läckert med det torrembossade och silverfärgen! <3

Malin ~ Lillpiga sa...

Thanks darling! ♥ :)