söndag, september 08, 2013

Ett ljus i mörkret - Deltävling 2 hos Hobbyworld

Hallå på er!

Nu är det dags att presentera deltävling #2 i september!
Under tre söndagar i rad i september månad kommer vi att presentera en ny deltävling att skapa efter. Deadline är nästföljande lördag så man har 6 dagar på sig att skapa till varje deltävling.
I varje deltävling finns tre fina nylanserade Spellbinder Dies att tävla om (värde ca 275 kr/st).

Bland de som deltar i de tre deltävlingarna finns chansen att vinna en Grand Calibur stansmaskin från Spellbinder (värde ca 1.250 kr).

Totalt finns alltså 10 st fina vinster i potten under september månad.
Nu till själva deltävling #2:

I denna tävling vill vi att ni skapar ett höstigt kit som innehåller minst 3 olika delar.

Ditt bidrag som ska vara nyskapat för den här tävlingen, mailas till helena@hobbyworld.se innan deadline som är lördagen den 14/9. Vi vill inte att du kombinerar bidraget till vår tävling med någon annan tävling och vill att ditt alster ska vara 500 pxl bred.

För att få vara med i vår tävling vill vi att du även bloggar ditt alster i din blogg och länkar till vår tävling i Hobbyworldbloggen (du måste ha bloggat innan du mailar in ditt bidrag). Tänk på att din bloggadress måste finnas med i ditt tävlingsmail.

Vinnarna i deltävling #2 kommer att meddelas i Hobbyworld-bloggen den 18 september.
Hobbyworld är en av de ledande distributörerna i Sverige och Norden inom hobby och hantverk. Våra leverantörer är välkända (ex Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) och deras produkter håller hög kvalitet. Återförsäljare till oss hittar du här!

Som inspiration har jag använt samma stämplar från Inkadinkado på ett ljus, ett kort och en tändsticksask. Ett litet myskit som jag gav bort till en väninna som igår hade bjudit in till en fantastisk Afternoon Tea i hennes trädgård. En fantastisk dag i solen tillsammans med goda vänner! :)
 

Material: 
Bazzill Prismatics Cobblestone T19-10040 
Bazzill Chocolate Trio #2 Walnut T9-973 
Inkadinkado Flower Flourishes 60-30303 
Versafine Vintage Sepia VF-54 
Martha Stewart Crafts Paint Glitter Brownstone PL32179

Inga kommentarer: