söndag, september 15, 2013

You inspire me - Deltävling 3 hos Hobbyworld

Hallå på er!

Nu är det dags att presentera deltävling #3 i september!

Under tre söndagar i rad i september månad kommer vi att presentera en ny deltävling att skapa efter. Deadline är nästföljande lördag så man har 6 dagar på sig att skapa till varje deltävling.

I varje deltävling finns tre fina nylanserade Spellbinder Dies att tävla om (värde ca 275 kr/st).

Bland de som deltar i de tre deltävlingarna finns chansen att vinna en Grand Calibur stansmaskin från Spellbinder (värde ca 1.250 kr).
Totalt finns alltså 10 st fina vinster i potten under september månad.

Nu till själva deltävling #3:
I denna tävling vill vi att ni skapar ett kort som ej är kvadratiskt eller rektangulärt utan har en "annorlunda" form. Kortet ska dessutom ha de klassiska höstfärgerna gult/orange/rött och ha något utstansat från Spellbinders.

Naturligtvis får du har andra färger med på kortet men dessa tre måste dominera kortet! Ange i mailet till Helena vad die'en heter som du använt dig av.

Ditt bidrag som ska vara nyskapat för den här tävlingen, mailas till helena@hobbyworld.se innan deadline som är lördagen den 21/9. Vi vill inte att du kombinerar bidraget till vår tävling med någon annan tävling och vill att ditt alster ska vara 500 pxl bred.

För att få vara med i vår tävling vill vi att du även bloggar ditt alster i din blogg och länkar till vår tävling (du måste ha bloggat innan du mailar in ditt bidrag). Tänk på att din bloggadress måste finnas med i ditt tävlingsmail.

Vinnarna i deltävling #3 kommer att meddelas i Hobbyworld-bloggen den 25 september.

Jag har gjort ett kort med hjälp av en ursnygg Spellbinder! Även ordet är en Spellbinder, världens mest användbara set med ord! :) Lycka till nu, det finns superfina Spellbinders i potten och har du varit med i våra två andra tävlingar i september så har du chansen att vinna en Grand Calibur! :)

Hobbyworld är en av de ledande distributörerna i Sverige och Norden inom hobby och hantverk. Våra leverantörer är välkända (ex Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) och deras produkter håller hög kvalitet. Återförsäljare till oss hittar du här!


Material

Bazzill Basics Mono White T10-1001 
Bazzil Basics Mono Candle Trio #2 Beeswax T4-437 
Bazzill Basics Mono Pomegranate Trio #3 Pomegranate T2-227 
Bazzill Basics Hillary Trio #3 Hillary T5-511 
Marianne Design Paper Roses Sunshine RB2202 
Marianne Design Paper Roses Valentine RB2203 
Martha Stewart Craft Paint Glitter Sugar Cube PL32185 
Martha Stewart Craft Five Leaf Branch Punch M283047 
Spellbinder Nestabilities Floral Ovals S4-356 
Spellbinder Nestabilities Classic Ovals LG S4-110 

Spellbinder Shapeabilities Gold Sentiments S5-200 

Inga kommentarer: