lördag, februari 20, 2010

Mello - deltävling 3

Lördagkväll, ett glas rött på bordet och nu är det Mello. Ni vet vad det betyder. En elak, taskig och högst aktuell recension! Get ready to ruuuuuuumble!

1. Alcazar - Headlines Om ni känner igen loggan med alla lysena på i bakgrunden så är det för att de har snott den av Kiss. Låten är lite blek om man jämför med de discodängor de brukar leverera. Och varför har Tess Merkel snott frillan av hon mycket-färg-och-konstiga-saker-Karin i Äntligen hemma? Fattas bara de där där brillorna. Max Andra Chansen för dem tyvärr, hade hoppats på bättre.

2. Johannes Bah Kuhnke - Tonight Han kommer från Flata! Då håller jag på honom inna jag ens hört låten! ...... Men fan, han kan ju knappt engelska. Och falskt är det också. Nä fy vad besviken jag blev nu, han skulle ha fortsatt som clown i Femmans köpcentrum. Med rätt sångare hade den här låten varit kung. (Till saken hör, är att jag hörde honom under ett nummer på Bagge-galan och tyckte redan då att han sög sångmässigt. Tyvärr var det sant då....) Han går bort, Flata eller inte.

3. Elin Lanto - Doctor Doctor Cool fejktatuering men VARFÖR hålla på med håret? För övrigt var det här så erbarmligt tråkigt att jag dör. Är det någon mer än jag som väntade på den twisten att skyltdockorna skulle röra på sig och visa sig vara levande? Och ÅTERIGEN har någon rotat fram Carolas gamla vindmaskin. När ska de få dö en värdig schlagerdöd?

4. Erik Linder Gäääääääääsp!!! Det finns bara en Ted Gärdestad och han är tyvärr inte med oss längre. Bedrövelse, bedrövelse, bedrövelse vad tråkigt. De har stylat honom som en gammal gubbe och ser det inte misstänkt likt ut en peruk? Det här skulle ha plats samma år som "Ska vi plocka körsbär i min trädgård". DÅ hade den varit modern och nyskapande. *fyller på vinglaset*

5. Getty Domein - Yeba Hörde jag rätt? Ska det sjungas på afrikanska? Men nu får de väl för fasen ta och stila till sig. Har de som valt ut låtarna knarkat totalt? Men visst, det finns väl alltid någon i det här landet som fattar KuntaKinte-språk och röstar. *tar en cigg*

6. Timotej - Kom Mattias sa innan att det lär ju vara någon form av folkmusik och det var ju inte så långt ifrån. Jag hör mest bara gamla gruppen Troll med Somaren i city -90 och James Dean. Kanske funkar i Eurovision, vem vet, där brukar det ju gillar stråkar och grejer. Men är det någon som på fullaste allvar tror att de ska se äkta ut när de spelar? Särskilt hon på flöjt....

7. Darin - You're out of my life Efter fem takter så står det ju klart vem som ska hänga in flest röster ikväll. Jag är inget fan av Darin men han är ju helt klart bäst hittills. Dock HADE det ju vart kul, och kanske bättre, med en upptempo-låt. Gissar att vi kommer bkli fullmatade med den här på RixFM och dylikt senare i vår. Men att han fyllde Sergels Torg under en enda låt när han var 15... Njaaaa....Plattan är ju inte liten direkt.

8. Crucified Barbara - Heaven or Hell Jag är ju liiite tveksam till rockband i Mello. Lite av den hårda ytan och respekten som följer med att vara ett bra rockband försvinner när man är med. Jag såg det här bandet i somras och jag har så svårt att koppla ihop den spelningen med den som ska ske nu. Dock är det skönt att se att de har samma attityd och stil som normalt. Men det såg banne mig mycket coolare ut när de headbangade i somras än nu.... Låten är väl ingen superhit men jag hoppas ändå på att de går till final. Bara elden borde ge dem frisläng. Och Mia Coldhearts pipa. *rys*

Reflektion 1: Christine M verkar vara sugen på att delta i nästa omgång av Let's D.

Reflektion 2: Djäkligt kul japan-reklam! *garvar fortfarande åt Måns' smink*

Reflektion 3: Varför är Linda Pritchard med på var och varannan bild?

Reflektion 4: Hahahahaha......Dolph och Luuk! Så djävla kul!! Den där sketchen är ju sjukt rolig!!

Reflektion 5: Smurfarna har tydligen inte spolat kröken... Till tonerna av "Jag vill bo i en Zvamp" av Electric Banana Band.

Och nu är vi framme vid resultatet.

Till Globen 1: Timotej och med flest röster dessutom. Helt. Djäkla. Sjukt. Nä, fy fasen. Men som sagt, Europa brukar ju gilla etno-grejer. Fast du Lars...hör du? Kom, kom, kom, innan Brittas ***** slår igen...*hehe*

Till Andra Chansen 1: Crucifeid Barbara!! Wow! Mycket bra, jag trodde gammgubbspojken skulle ta det. Nu gäller de att de petar ut Pauline. Hellre rock än Eartha Kitt.

Till Andra Chansen 2: Alcazar, de har ju varit i Andra Chansen typ hundra gåånger förut och de lär ju peta ut Jessica Andersson.

Till Globen 2: Darin och det är väl ingen som är förvånad? Det enda som förvånar mig är att han inte fick flest röster.

Nu stänger kiosken för ikväll och lika bra var väl det för kvällens omgång var verkligen Dödens Grupp. Och då menar jag som i Tråkig och inte som i Svår.

Vi ses om en vecka!

5 kommentarer:

Spacegirl sa...

Du är bäst, läser dina kommentarer och småler ;-)
Dödens grupp var en mycket bra benämning på dagens startfält.
Vi får hoppas på bättring nästa vecka.

Lalla sa...

Hallå!

Du borde byta yrke Malin!
Så klockrena recensioner som du levererar o det där med Brittavisan,samma sa vi,lustigt va.
Darin klart bäst,han kan ju sjunga.
Det är ett rent nöje att läsa vad du skriver.
Kramar från moss/fass

Malin ~ Lillpiga sa...

Tack Åsa! Ja, vi får verkligen hoppas på bättre låtar nästa helg!

Hej Laila! Haha...ja, om jag vore säker på att bli rik så skulle jag byta. ;) Jag och Mattias gissar också på att Darin tar hem hela konkarongen. :)
Kram tillbaka till er!

HelenaN sa...

Du är helt underbar, Malin, men dina kommentarer. Maken hälsar o diggar dig också :)

Malin ~ Lillpiga sa...

Tack sötaste Helena! :) Hälsa gubben och tacka!