fredag, februari 19, 2010

Såga, såga, såga...

Ja, då är det fredag igen och vad gör jag då? Jo, jag vet bäst, jag kan allt och framför allt: jag talar om det! Kvällens danser är rumba och tango. Håll i hatten, nu åker vi!

Elin Kling - Det var inte så passionerat direkt. Hon gör nog rätt i att inte försöka vara skådespelerska på riktigt för den där "glöden" kändes ruskigt utbrunnen. Och VARFÖR börja snacka om minigrisar och vildsvin med ett påklistrat leende?

Mattias Andreasson - Ögongodis. Ögongodis! Tänk om han hade haft vit uniform och kört numret ur En officer och en gentleman till tonerna av Love lift up us were we beloooooong!!! *skrålar* (Nu gick Mattias till andra TV:n....mäh! Schysst liksom...) Som vanligt kan jag inte komma på något kritiskt angående dansen eftersom jag glömmer bort att titta på den varje gång. Vilken liten muffins!

Molly Zanden - Det är inte lätt att se elak ut när man har utseende som en söt liten docka. När man ser henne så ser man lite jitterbugg med vita sockar och pippilotter eller lågstadietryckare. Ni vet när man till tonerna av kompisarnas fnissanden och Alphavilles Forever Young stod på armlängs avstånd, hade händerna på varandras axlar/midja och vaggade från fot till fot, livrädd för att titta på den andre och killen bara längtade till chokladbollarna och Lorangan som fanns på fikabordet.

Gudrun Schyman - Ett artistiskt fint nummer. Gudrun är fin hon också. Riktigt fit för sin ålder och jag skulle inte gråta om jag hade hennes kropp när jag kommer till hennes ålder. Och vilken grym avsnoppning till Jessicas kommentarer, vem fasen vet inte om att det är OS? Men bra dans? ......

Claudia Galli - Hon är SÅ duktig! Helt galet duktig!! Och HÄR är det glöd! En riktig eld i hennes ögon. Står hon inte i final, då blir jag riktigt brydd.

Stefan Sauk - Jag börjar fnissa bara han visar sig. Hans otroligt självgoda, nöjda och sarkastiska leende är bara så skönt! Han är en lika otippat bra dansare som Tony Richardsson. Det kanske blir Claudia och Stefan i final, lika som när det var Tony och Tina. Men jag undrar vad det är med hans passion för polokragar? Har han månne en kalkonhals? En riktigt slängig skinnflik?

Willy Björkman - Hur länge ska Sverige fjanta sig denna omgång av LD innan de skickar hem en av de sämsta? Den här "gubbe-som-inte-kan-dansa-charmen" försvann efter Peppe Eng och Brandeby. Hans bästa insats var hårdrocksgrejen i introt. (Rammsten för övrigt = gooodiegood!) Det ser djäkligt lustigt ut när hon är en halvmeter längre än den kille gammelsmurfen. Och jag hade DÖTT om han tappade henne där! Men jag kan ju förstå att han ryggade tillbaka lite, hon hoppar upp och face:ar honom lite VÄL där va....

I övrigt

* Snygg klänning som fasen på proffsdanserskan i början. För att inte tala om hennes hår....

* Jessica Almenäs är så bedrövligt dålig som programledare för det här programmet att man NÄSTAN vill ha tillbaka Agneta Sjödin. Men av två onda ting...

* Kvällens snyggaste outfit hade Claudia.

Kvällens tips:

Först att ropas upp: Claudia
De två på trappen: Molly och Elin
Den som får lämna: Elin

2 kommentarer:

emmy sa...

Jobbar inte Willy med tv?! Borde han inte ha lärt sig att man inte behöver äta mickar? :)

Sauk kanske har sjuuukt många sugmärken? Nån annan vettig förklaring finns inte till att se ut som Skalman..

Hejja Claudia!

Malin ~ Lillpiga sa...

Men du vet Willy, på det programmet har de mickarna ovarför huvudena på dem så han är nog inte så van. Och jaaaa, det skulle INTE förvåna mig om Sauken har en massa snuskisar på halsen! ;)