tisdag, mars 02, 2010

Mello - deltävling 4

Sista deltävlingen skall nu avhandlas. Den sågs i en lite dimmig värld i lördags kväll men här kommer min högst aktuella, riktiga och totalt sanna recension.

1. Sibel - Stop Mäh! Någon har snott en sådan där presentrosett man har på julklappar och satt på hennes höfter. Dessutom verkar någon ha hällt cement i benen på henne för hon stapplar stelbent fram. Fast det beror väl på det faktum att hon är en av de som inte duger till att gå i high heels. Låten? Helt värdelös och slutet, vad var det med det? Jaha, den är slut nu. Eller nej, nu. Eller nä, NU är den slut. Det här går fetbort.

2. Py Bäckman - Magisk stjärna Pysan skulle ha stannat kvar i 70talet. Att hon kallas för Sveriges rockmormor är ju bara pinsamt. Att hon dessutom klätt ut sig till Ozzy Osbourne gör ju saken så otroligt pinsam att jag inte vet var jag ska vända mig. Hon sjunger falskt. Eller sjunger? Pratar menar jag. Det må hända att hon är en bra låtskriverska men låt då för fasen andra få sjunga dem och stanna bakom ridån. Precis som du säger Py: God natt!

3. Neo - Human Frontier Jag trodde nästan de tagit fel på artist. Det låter, både musikmässigt och sångmässigt, som BWO. Det är säkert Alexander Bard som skickat ut sin pojkvän alt. skyddsling eller så för att få vara med på något vis i Mello. Trallvänligt så det förslår men VARFÖR måste han flirta med kameran för? *håller upp skäms-kudden* Han är som en blandning mellan Jean-Pierre Barda och Willy Wonka i "Kalle och Chokladfabriken".

4. Lovestoned - Thursdays Nummer 1 för att lyckas i TV: plocka bort den döda bävern på bröstet som visades upp i introt. Det såg INTE bra ut. Missförstå mig rätt, det kan visst vara sexigt med hår på bröstet men INTE på hans vis. För det andra, åk ner till Tyskland igen. Att ni lyckas där är inte konstigt, de är ju kända för att ha taskig smak. Jag menar: ledehosen, och mustascher stora som marsvin och hårdporr i läderkepa. Hej då!

5. Anna Bergendahl - This is my life Lilla Anna med Tracy Chapman/Cher-rösten. Nästan det enda jag minns av henne var att hon grinade i Idol. Hela tiden. Jag är lite orolig att hon ska börja nu igen för hon ser ruskigt lidande ut. Men det ingår väl i numret kanske. I övrigt en riktigt OK låt men slår den i Europa? Ja, tänk om en BRA låt faktiskt kunde få vinna? Vi här hemma kommer dock få höra den till leda. Men vad är det jag ser??? Carolas fläktdjävel!!! Gah! *planerar ett fläktattentat mot Globen*

6. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar Precis som jag trodde, den här låten suger så djäkla hårt att jag bara vill dö. Pernilla. Wahlgren. Är. Inte. Bra. Någonstans. Kunde vi inte fått slippa det här? Men visst, den här kan man ju alltid riva av på SingStar Svenska Schlagerhits 2. Det är endast där den KANSKE platsar. Och natürlish har även Pernilla släpat fram det där aset till fläkt. Kom på något nytt!! Till och med moves:en är ju sedan 1985.

7. Noll disciplin - Idiot Det är svårt att vara tuffa och få respekt när man ser ut som fyra småsöta skolpojkar i maskeradkläder. Börjar iofs rätt OK men man sjunger inte skatepunk på svenska. Det blir ännu gulligare. Jag får känslan av att vara femton igen, gå i nian och kolla på ett skolband som lirar på högstadiediscot. Stå längst fram och tråna, rodnande och skrika sig helt hes, allt för att just DEN killen i bandet ska lägga märke till mig så att man får smyghångla lite sen under sista tryckarna. Men jag gissar att marängen i blont hår kommer få en hel del chicks efter det här. Alla kommer säkert få det men särskilt han.

8. Peter Jöback - Hollow En mycket fin man, synd på så rara ärtor men grattis till alla bögar som spelar på rätt planhalva. Bara man tittar på honom är han djäkligt snygg men när han pratar.... Njaaa... Tyvärr så sjunger han med lite barnslig röst också. Inte en SÅ dålig låt men det är ju musikal. Why musikallåtar? Om den här låten nu är så bra att den går vidare, varför tog vi då inte med Anders Ekborg?

Konstaterande 1: Meltzerskan VILL verkligen till Let's D. Kom ihåg det här nästa säsong för hon KOMMER vara med.

Konstaterande 2: Varför i hela friden ska slussarna öppnas innan alla bidrag är framförda? Ocker-SVT...

Konstaterande 3: Jag vet vilket det Okända Hotet är. Jag vet vem som Dolphan jagar. Det är Sylvester Stallone. Han ska ju vara med i Mello på något vis enligt säkra källor och jag är nu helt säker på att att Dolph hittar Sly som Det Stora Hotet mot schlager, de kommer mötas i ett slagsmål/boxningsmatch och en gång för alla kommer Dolphan att få besegra Sly. Ta revansch på stryket han åkte på i Rocky IV. Kom ihåg var ni läste det först....

Konstaterande 4: Malena Ehrnman...haha....fatta vad han i bilen i sista scenen ska ha blivit förvånad när de där jazzar över gatan. Hehe...han tutar till och med! Haha...humor!

Konstaterande 5: Det är få förunnat att kunna bära upp sådana där GIGANTISKA juveler utan att det blir för pråligt. Skulle vilja säga att jag, Lill-Babs och Silvia är bland de ytterst få svenskor som kan det. Om kanske inte de enda.

Roligast ikväll: Att Rickard Wolff drev med sig själv och hans boytoy. Haha, så djäkla kul!

Och jo, om det inte var någon som förstod hur jag menade att att tyskarna såg ut under sågningen av låt nummer fyra: kolla på Dolphan i sketchen. ;)

Jag hade nog hellre sett Neo rakt till final tillsammans med Anna Bergendahl än Jöbacken men jaja... Jag får ju aldrig som jag vill ändå. Och såg ni att Anna minsann fällde ett par tårar ändå?

Ja, det var veckans sågning, direkt från Slotts-soffan. Tänk att jag alltid skulle gjort det bättre själv...

6 kommentarer:

Wildärtan sa...

Hah - vad du är grym:-D
Jag gillade faktiskt att Dolphan drev med sig själv, det trodde jag aldrig han skulle göra så där...

Lilo sa...

Ha ha ha... du borde skriva för någon tidning! =)

Malin ~ Lillpiga sa...

Emelie: Tack! Dolph har nog mer självdistans än vad vi tror. :)

Lilo: Finns det så elaka tidningar? ;)

Anonym sa...

Jävlar du skriver så klockrent så jag tror jag smäller av!

Jeanette/Rakaela

Anonym sa...

helt klockrent, alltid lika kul att läsa kram Anna

Spacegirl sa...

Du är så bra :-)