torsdag, september 09, 2010

Lillpiga hjärta Mind My Eyes Meadowlark = sant!

Ännu en layout ur Mind My Eyes Meadowlark för Grodans Scrapgarden har sett dagens ljus genom mina fingrars skapande. Den här gången använde jag White Polka Dot och Display. Ett svart lackband, en svart spets och naturligtvis en massa blommor fick vara med och trängas på layouten. En gul Pearl Maker fick utgöra de sista detaljerna och sedan skrev jag journaling runt kanten och ovanför fotona.

Hoppas ni känner er uppiggade av den fina, gula färgen och minns vår otroligt underbara sommar 2010! :) In i butiken med er och botanisera bland allt smaskigt som finns, behåll sommaren länge!


Ett tränat scrapbookingöga ser att det är självaste Pysselhäxan själv på fotona, tillsammans med sin man. Eftersom Tettiz absoluta favoritfärg är gult så var ju färgvalet givet för mig, lägg märke till hennes gula foppatofflor tex. ;)

3 kommentarer:

Ulrica sa...

Tjena Malin!

Alltid lika snygga alster! Jag har liksom haft en off-period ett tag nu, hinner inte med ett skit! Sen har det varit ett jäkla kämpande med vikten & det är något som stör mig sjukt mycket! Som du vet har det varit ganska tufft efter mamma.

Men det kan ju bara bli bättre! ;) Jag var precis likadan förut, skulle heller aldrig gå till affären osminkad. Men nu har jag liksom tappat min identitet totalt då jag inte orkar bry mig lika mycket längre.

Hoppas att allt är bra med er, kramar Ulrica

Tettiz sa...

Galet snygg LO med två snyggingar och fiiiiina gula accenter!! :D

Malin ~ Lillpiga sa...

Ulrica: vill du ha lite tips ang vikten så tjoa till! Jag har ett helt lager med tips... ;) Jag hoppas du kommer tillbaka till livet snart så att det inte känns så tungt längre. Men jag vet hur det är, det eskalerade med vikten för mig med efter att pappa dött men när det gått nio månader så tog jag mig i kragen och gick ner 17kg på fyra månader. En befrielse!!

Tettiz: Ja, visst är det två riktiga hetingar? :)