onsdag, april 20, 2011

Lillpigas påskpresenttips!

Nu är det alldeles strax dags för påsken och många av oss är bortbjudna på middag. Ingen present inhandlad? Ingen fara, Lillpiga löser biffen genom att ge er ett finfint presenttips. Ska ni vara hemma i påsk? Behåll presenten och njut av den själv! :)

Ta en gammal, urdiskad och ren burk i valfri storlek. Måla locket i en passande akrylfärg och lägg på tork. Under tiden så river du lite spillbitar av ett snyggt papper, tex Inkidos Turquoise Music, stansar en snygg kant, inkar in med distresser och limmar fast på burken. Smacka dit lite primablommor från Jack&Jill, lite rosor, halvpärlor och en passande text med hjälp av thickers och Tiny Alphas.

Dekorera nu locket med en snygg blomma, jag gjorde en egen ros med samma papper och en die från Tim Holtz. Stansade ut ett par löv, distressade och stämplade på lite mönster. Kleta dit lite fler blommor, mer bling och en snutt med band och vólia! En påskgodisburk för valfritt innehåll! :) Jag fyllde min med nougatägg och gav en lycklig godisgris till sambo. :)

Ha en alldeles fantastisk påsk, det ska jag ha!
3 kommentarer:

Liza sa...

Så snygg burk så!! :)

Malin ~ Lillpiga sa...

Tack söstra mi! :)

agnelia sa...

Mm, vad smarrigt!
Jättefint altrad burk och din ros är urtjusig!
Gillar att det är en glasburk som altrats så att man ser lite av innehållet. :)