tisdag, juli 19, 2011

Dags att tälta?

Det kanske inte riktigt är min stil att tälta eftersom det är varmt, kallt, bökigt, trångt, svårt med high heels, jobbigt med smink och ingen hårfön. Men jag kan ju göra tältkort iallafall. :) Här är ett som jag gjort till Wild Orchid Crafts. Jag fick ju ett sådant galet DT-paket att jag höll på att smälla av, jag kommer INTE behöva snåla på blommor längre iallafall, vaddå halleluhja?! :) Det är som att vara i himmelriket!

Här har jag använt mig av gardernia, rosenknoppar, små rosor, vilda rosor, sidenband, tulpaner, tråd som jag gjort tassels av, pärlstrån, spets och halvpärlor.
Eftersom vi firar jul i juli så kommentera mitt tidigare inlägg så har ni chansen att vinna denna lilla goodiebag från WOC. :)Glöm inte att gå in i alla teammedlemmars bloggar (länkar finns till höger) under veckan och kommentera för att ha chans att vinna deras små goodiebags! Och glöm för allt i världen inte att kommentera rätt inlägg på Wild Orchid-bloggen för att ha chansen att vinns ett jättepaket med blommor från WOC eller kommentera hos Lili of The Valley för chansen att vinna ett presentkort på £25! Det är jul hela veckan! :)8 kommentarer:

Pink Dandelion sa...

Beautiful tent card, love the flowers. Debs xx

AJECreativity sa...

That tent card is gorgeous, more inspiration shared thank you so much xx Amanda

Casper sa...

Love all the peaches and cream!
You have integrated the Wild Orchid Flowers so well, That they are an amazing addition to your card.

Take care
Big Hugs
Casper
xxx

Jude sa...

What a beautiful tent card. Love all the peaches and cream. So soft and feminine.

Jx

CRAZYCRAFTSHED sa...

Gorgeous and beautiful card love the colour's
Hugs Dianne xx :)

Diamond Doll sa...

Wow gorgeous card Malin i love all those beautiful embellishments you,ve used.
(hugs)
Trish (-:

Heidi sa...

wow beautiful, love all the pink and lace. Beautiful give away, love my WOC flowers.

Angelica sa...

Håller med dej, tältkort är roligare än tältning. Kortet är underbart!! Tack för inspirationen, här skall göras tälkort....