lördag, december 03, 2011

Länge leve glitter!

Nu är det helg igen och det är väl härligt?! Julen närmar sig med stormsteg och allt pyssel kretsar kring julen just nu. :) Idag tänkte jag visa upp en ask jag gjort av spellbinders och en layout, bägge två är skapade för Mea Vita Scrapbooking och bägge är skapade av papper ur My Minds Eyes' kollektion Lost & Found Christmas och Bo Bunnys Father Christmas. Helt ljuvliga papper och alldeles fullproppade med glitter! :)

Till den här spellbinders-asken så har jag använt mig av cardstock som bas för lite stadga, My minds Eyes' Holly och Bo Bunny's Father Christmas Sleigh. Bo Bunny har även en massa snygga clearstamps och jag har använt mig av de som tillhör Father Christmas-kollektionen, mycket användbara med både motiv och texter.

Rosor hittar du såklart i butiken och även metalldekorationerna. De var från början mässings- och bronsfärgade men jag tog och svärtade ner dem ordentligt med svart, vattenfast stämpeldyna. Papperna och rosorna fick sig också en omgång med svart distressfärg för att tona ner ordentligt. Stickles gillar jag att leka med, för att inte tala om bling och blingswirls.







Jag älskar tomtar. Jag menar ÄLSKAR! Så fort jag hittar en jag gillar kan jag inte låta bli att köpa den. :) Denna tomte fick jag och min man av min syster med familj ifjol när de firade julen hos oss. En helt underbar tomte i vitt och grått. Den fick pryda min layout skapad av cardstock, Noel från MME, poinsettias som är fullkomligt nersprayade med mist och överösta med glitter, blad och alfabetsstickers.






Det var allt från mig för denna gång och jag får önska er en härlig helg och trevlig 2:a advent imorgon. Glöm inte att kika in i Mea Vita-bloggen på måndag, då går vi in i en ny tradition! :)

Inga kommentarer: