torsdag, augusti 26, 2010

Jag har blivit prisad!

Jag har just upptäckt att jag fått ett pris för min blogg! Det är superkul och jag är så glad över de fina orden. :) Det är fröken Essmo som belönat mig, en djäkligt duktig scrappare. Tack smulan!

Så här skriver hon om mig:

Malin - Lillpiga; Hittade denna blogg under melodifestivalen å satt å skrattade högt åt alla inlägg, vilken humor! =) å denna tjejen kan skapa! Sååå fina alster, en helskön blogg!


Awarden går till på följande vis:
-Kopiera awardbilden till bloggen för att visa att man fått den.
-Tacka och länka till den man fått den av.
-Nominera sju andra bloggare och länka till dem.
-Berätta sju intressanta saker om dig själv.


Alright, here we go!

1. Jag har en panisk skräck för spindlar, så brutal att jag får en black out och minneslucka om jag blir skrämd.

2. Jag HATAR när det är stökigt och en blöt och otorkad diskbänk (inkl sur disktrasa) ger mig krypningar.

3. Vi har preciiiis renoverat klart vårt sovrum och sov första natten där inatt. Stay tuned, bilder kommer... ;)

4. Jag är helt galen i tomtar. Tror antalet ligger på ca 250-300 stycken nu men det är inte nog! Just för tillfället önskade jag dock att alla tomtar var vita...

5. Jag skulle dö om det inte fanns smink. Jag kan inte gå NÅGONSTANS utan smink. Inte ens till brevlådan. Var knappt att jag kunde hämta posten osminkad när vi bodde i lägenhet. Och då kommer ju ändå posten ända in i hallen...

6. Jag är långsur. Lång sur så in i hela h-vete. Jag glömmer aldrig en oförrätt och hämnas gärna. Och hårt. Man ska inte tro att man klarat sig bara för att det gått ett par år, det spelar ingen roll. Får jag tillfälle = HÄMND!

7. Min blogg skrivs oftast med en jätestor portion ironi och en del verkar ha svårt att fatta sånt. Och vad folk än tror så är jag inte alkoholist, om jag skriver att jag druckit två Bag-in-Box med rödvin på fredagkväll efter jobbet, då är det? Just det, ironi!

Så där, en del av er vet allt detta redan och för en del är det nya rön. Nu till de som får MIN award. Dessa sju personer är helt utan inbördes ordning och rang.

1. Tomas - För en gångs skull så ska jag länka till en kille. Han skriver så djäkla kul om maratonbravader, sin son Tore, sin fru Linda och livet som stekare i en av Stockholms finare områden. Dock blir det ingen länk här eftersom jag inte vet om det är OK.

2. Liza - Min underbara syster som förtjänar alla priser i världen bara för att hon är bäst! Nu har hon ÄNTLIGEN kommit igång med pysslandet efter en sommar full av flytt och stök. Saknar dig något fördjävligt! ♥

3. Tettiz - Min partner in crime vad gäller pyssel och annat tok! Helt galet duktig scrappare och en grymt bra kompis, både på nätet och i verkligheten.

4. Annika - Min favvo-Dåktår som bor i England. Tyvärr. Det gör att vi inte ses så ofta men nu i helgen som kommer så ska vi pyssla skiten ur varandra! Love ya!

5. Miis - närmaste granne, bästaste vännen, soulmate. Ord helt överflödiga egentligen. *love*

6. Kruth-Anna - en snart ett år gammal bekantskap som blivit en fin vän och som jag relativt enkelt lockade raka vägen ner i pysselträsket. :)

7. Mona - en tjej jag aldrig träffat, aldrig pratat med men hon skriver så djäkla bra! Ironi, svordomar och blottläggande av smutsig byk. Om man inte garvar när man läser hennes blogg, då är man helt humorbefriad.

Så där då, mission completed! :)

7 kommentarer:

Tettiz sa...

Spänk jo, darling - and right back at ya!!!! <3

Malin ~ Lillpiga sa...

*slängkyss*

MonasUniversum sa...

Oj vad du är gullig, tack så jättemycket! Problemet är att jag är ett tekniskt jävla miffo, så jag måste se om jag klarar av att kopiera länken och göra det här...

T sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
T sa...

Tack för det Malin. Eftersom jag (en bra dag) har runt 9 läsare kanske det skulle vara läge för en länk.

Malin ~ Lillpiga sa...

Hehe...då ska jag länka till dig så ska vi se om vi kan bättra på den statistiken. ;)

Anna sa...

tack vänne :-))