onsdag, mars 09, 2011

Magdas har en ny medlem!

Titta här! Magdas underbara designteam har utökats med ännu en medlem och gissa vem? Jo, jag! Jag behöver inte säga att jag är mäkta stolt va? Det är en ära och inte så lite smickrande att bli tillfrågad och vem kan motstå en sådan fin förfrågan? Inte jag iallafall!

Så, vem är då jag? Jag heter Malin men mitt alter ego är Lillpiga, under vilket namn jag utöver min största hobby: scrapbooking. Jag bor i en villa utanför Eskilstuna med min sambo Mattias, som knockade mig totalt för åtta år sedan, och vår 6 år gamla Jack Russel-tik Vittra. Vi är från början inbitna norrlänningar från Ångermanland och Jämtland men gör ett icke tidsbestämt gästspel här nere i Sörmland. Vi älskar att gå på konserter och lyssna på vår favoritmusik: hårdrock, vi lagar gärna mat tillsammans och tillbringar massor av tid med varandra.

När vi inte umgås så sitter jag antingen i mitt pysselrum eller är ute på olika pysselträffar med mina vänner. Ska jag lägga mig i en genre vad gäller stil så är det inte alls svårt, till största del så scrappar jag vintage och shabby chic, ja med andra ord: romantiskt. Dock kan jag då och då sväva iväg och köra strikt och rakt. När jag pysslar så fullkomligt vräker jag på blommor och bling. När jag är klar så vräker jag på ungefär lika mycket till, DÅ känner jag mig nöjd.

Nog om mig för denna gång, här kommer min första layout för Magdas, en enkel presentationslayout där jag vill visa hur jag skapar och hur jag ser ut. För att sammanfatta mig med några ord: En tvättäkta hårdrockare som njuter av livet, familj, skor, kläder, smink, musik, vänner och pyssel!

Vi ses snart igen!Till min layout så har jag använt papper från Inkidos nya serie Forever som heter Beige Newspaper. Blommor och blingswirl från Prima, Chandelier från Bazzill, spetsar och såklart en massa minirosor! Cardstock finns såklart i regnbågens alla färger i shoppen.

Jag hoppas att jag har gett er en fin dos med romantik så in med er i webshoppen och botanisera bland alla godsaker!3 kommentarer:

Miis sa...

Du gör bara finare o finare grejer... Du kan känna dig STOLT och magdas kan va glada som har fått dig i sitt team... GRYMT gumman!!

Malin ~ Lillpiga sa...

Tack gumman för fina ord!! :)

Beea sa...

Grattis! Du är ju så himla duktig och man blir så "avundsjuk" på allt du gör ;) hehe
Ha det bra!