fredag, oktober 07, 2011

Idol: Fredagsfinal 1

Ja men så där ja! Nu är Idolcirkusen igång igen och jag kan ju såklart inte låta bli att såga, risa och vara allmänt elak. Det som jag är allra bäst på. Elak är som ni vet, mitt andranamn.

1. André - Lazy Song Det här är ju en riktig liten läckerbit! Han är ju så söt att man vill äta upp honom. Vore jag 15 så skulle jag förmodligen vara superkär men nu är jag inte det och kan se mer objektivt på honom. Söt är han men han kommer bara hänga kvar i tävlingen så länge kidsen har pengar kvar på kontantkorten för inte är det speciellt bra ikväll. Man hör ju inte vad lillen sjunger. Uttalet är ju rent bedrövligt.

2. Roshana - Call your girlfriend Men AJ! Får man sjunga så där falskt? Hon kommer ju in helt fel och det låter som en katta i mars. Men helt seriöst! Jag hade f*n gjort det bättre själv efter ett helrör, klockan halv fyra en morgon på Slottet. Det här är värt att åka ut för och det ska MYCKET till om någon är sämre än det här ikväll.

3. Linni - What are words Jag vet inte vad jag ska tycka. Hon har ett nice djup i rösten men jag HATAR den där usla låten. Den är så sjukt uttjatad att jag vill kräkas. (Och jag skiter i vem som skrivit den och till vem och vad det handlar om.) Hon kan säkert bli bra vad det lider på fredagsfinalerna men nu var det trist så in i helskotta.

4. Emil - Every Teardrop Is A Waterfall En liten Håkan Hellström-wannabe hela vägen in i kaklet. Det är bara Håkan som kan komma undan med att sjunga falskt, ingen annan. Och det här var sugdåligt! INGET var bra. Dessutom undrar jag om han verkligen är gammal nog? Han ser ut som tolv ungefär, är det inte 15årsgräns i Idol?

5. Amanda F - Made ofHär kommer nästa 12åring. En som dessutom är så blyg att hon inte hörs, speak up girl! Hon sjunger bra och har skön röst. Hon har lite av Sean Connery's lösgoms-sche-ljud men det funkar ändå på något märkligt vis... bäst hittills ikväll.

6. Denise - The Moment I Met You En, i mitt tycke, fördjäkla bra låt men jag tycker att hon gör den rätt blek och intetsägande. Mja, hon stannar Och naturligtvis så kan ju ingen av de här snorungarna ta kritik utan snyftar fram: "Ja, jag tycker att jag gjorde det bra iallafall!" För fasen, ta åt er av kritiken och gör bättre nästa vecka!

7. Olle - Highway man Så grymt bra låt i orginal! Och faktiskt, levererar inte den krullighårige Mowgli en helt OK version. Ett helt rätt låtval i mina öron och jag tror han kommer gå långt i årets Idol. Tycker juryn var onödigt hård men jag håller med om shortsen. Vad f*n är det med shortsen?!

8. Moa - F**kin perfect Börjar lite svajjigt...men jag gillar inte den här låten alls. Och inte idag heller, hon gör sig själv en djäkla otjänst som väljer den här dyngan till låt. Enda partiet som var bra var pratpartiet. Hennes röst skär sig grymt mot körens. Hu!

9. Robin - California King Bed Magnus Barbados Carlsson okände och mörkhårige lillebror har äntrat scenen. med rätt låtar så kan nog den här killen komma till sin rätt men jag vet inte om det här var just den. Men han är fortfarande nummer 2 ikväll efter AmandaF, han är en riktigt bra pipa.

10. Molly - Set fire to the rain Min hittills (efter uttagningarna) största favorit. Hon har en sån grym röst och man hör redan på första tonen att hon kommer sätta låten OCH vara överlägset bäst ikväll. Hon spelar i en helt annan liga och i en helt annan division. Som det ser ut nu så finns det bara en vinnare i den här tävlingen och det är lilla femtonåriga Molly.

11. AmandaP - Without you Den här lilla tjejen har också en riktigt bra röst ävenom den här låten startade nog så svajjigt. ingen låt som sätter sig på hjärnan och tyvärr ligger det nog henne lite i fatet. Dock kan jag tänka mig att det här är en hyggligt värdig motståndare till Molly framöver.

Vad hände 1: Tove Styrkes albino-afrokrull? Kan inte bestämma mig om det är snyggt eller inte.

Kvällens snyggaste smycke: Roshanas örhänge, riktigt läckert!

Kvällens mest hatade: Stylisten! Som vanligt denna förbannade stylist. Kolla in Linni bara, VEM har gett henne kläder som är tre nummer för stora?

Kvällens hårding: Alexander Bard. Jag trodde jag skulle hata honom när hela Idolgrejen drog igång men han är djäkligt träffsäker i sina kommentarer och har allra oftast helt rätt. Bagge har ju blivit någon form av översnäll mysbjörn. Laila är mest ett hormonstinnt monster som är bitchigare och surare än någonsin (jobbigt att vara gravid?) och han Pelle vete fasen var man har honom. Jag glömmer bort att han finns, totalt intetsägande.

Årets konstaterande: Det är bara kids med i år. Skulle nästan kunna tro att man kollar på Småstjärnorna.

Kvällens plagg: Shorts. Alla har shorts som börjar i armhålorna och slutar vid bikinilinjen.

Kvällens vinnare: Molly
Kvällens åka ut: Roshana

1 kommentar:

Virre sa...

Men!!! Vart tog min kommentar vägen??? Ja ja den va iaf KLOCKRENT!!!